Friday, November 12, 2010

... dah agak dah ...

Dah agak dah, sememangnya Emerald request nak makan pizza gak semalam...hahahahaha...

So terjah gak le ke pizza .... Dorang semua makan, kecuali i...i jez makan sup & ayam je, coz tengahari semalam i dah pekena pizza kan....
And this is me with my girls, Aqua MIA :)  Nie lah yang i sometimes miss...the whole family dapat keluar togeder-geder... Bila anak-anak dah besar, ada plak yang masuk asrama, pasti ada je outing or gathering yang tak cukup korum..So, enjoy each of your moment with your love ones....

12 comments:

mummysyafie said...

sis, anak² sis dah besar kan..patut la sapphire yang paling manja sebab dier yang paling kiut..

mesti time ni tgh tercari² abang yang ada kat asrama tu.

atty's said...

betui kan sis,bila anak2 dah besar..mcm aty si adik yg no 2 tu mana ade nak ikut sgt kalo kitaorg g sopink..

eLLy said...

Sup ajoo.. amboi sis tak tergoda langsung ke dng pizza tu?
klu ai ....

zie said...

Wah, dah besar dah anak-anak semua. Picture perfect.
Congrats on ur daughter's achievement.

Softtouch [Hanim] said...

dah dia suka pizza kan sis, layankan jerlah kan...tulah anak2 dah besar n masuk asrama mmg ade je xde bila kuar sama2..

Joy said...

kejap ajakan masa ni berlalu..sedar2 anak dah besar...huhuhu..suka pizza gak

.s.o.f.i.a. said...

arghhhhhhhhhhh!!! nak piza jugak!!!!! kak rasp, ur eldest umur baper?

sw33tdarling.com said...

bila sat all together camni, nampak u r very the kakak to ur own dotter... :)

www.sw33tdarling.com


p/s: nak mintak tolong re-install
link sw33tdarling kat ur bloglink.
ada error laa on update view sebab
tukar nama blog. TQ!

imz said...

hahhaa..last-last request pizza jgk....takpe..mama belanja...

lily lotus said...

congrates :) seronoknya lahaiii...

Dee said...

sis..bila budak dh besar2 mana mau jalan sama mak ayah lagi..so, bila ada peluang ni kena grablah kan sis..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis, ada tag untuk sis. plz check my entry.. tq..