Monday, November 1, 2010

... birthday bonda ...

Kejap je dah masuk bulan November kan....and today birthday bonda i....Ermmmm over the wiken dok memikir nak bagi apa for her birthday... Hari nie, balik dari ofis WAJIB singgah gi beli.  She is here in KL dari last week lagi and will be staying here sampai Aidiladha...My kezen getting married around that time so dia datang awal-awal to lend a helping hand....

Neway, this is jez a simple entri to wish Bonda the happiest birthday ever and semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezki, sihat sejahtera and may all of her dreams and wishes come true.  Love u Bonda!

* pics credit en google

Any idea nak bagi hadiah apa for her...tq!

13 comments:

~ Lady ell ~ said...

happy birthday bonda...:)

POSH76 said...

Happy Birthday to BONDA...moga panjang umur & happy2 selalu

Ciklinn said...

happy birthday bonda....

☆ lieya latif ☆ said...

ohoo besdei ur mom yeak sis.....

selamat hari ulangtahun makcik...semoga dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik dan bahagia disamping anak dan cucu tercinta....

adiah ape sis nak bagi yeak.....update tau sis citer besdei

sw33tdarling.com said...

selamat harijadi, mak.... semoga panjang umur dan murah rezeki....

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday utk bonda sis...

semoga pjg umur, murah rezeki n dikurniakan kesihatan yg sgt baikkkkk

Drama Mama said...

happy bday bonda! eceh! moga mendapat rahmat dari-Nya. :-) bday i pun november gak tau! yeay!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

rasp said...

ell,
: thx for ur wish sis!

posh,
: thx for the wish...

ciklinn,
: tq tq tq...

lieya,
: makacih...aminnnn... tu la, tak tau nak bagi apa...

amy,
: makacih ya...

hanim,
: aminnnnn, tq for the wish..

drama,
: wah! sama bulan ek...

mummysyafie said...

Happy Birthday to ur Mom sis..

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Iman's Umi said...

Slmt Ulangtahun Kelahiran Bonda, semoga diberkati Allah selalu...kita share bulan kelahiran yg sama, 3 ari lg Bonda wish kt sy lak ek (blh pulak gitu...hehehe).

Dee said...

happy birthday to ur mom sis..moga dia sentiasa sihat, murah rezeki dan happy selalu..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

happy besday bonda.. semoga diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki..

sis, kalau bg telekung baru pun ok.. mesti dia suka..

GreenJade said...

moga Allah lanjutkan usia..kesihatan yg bpanjangan..rezki yg melimpah ruah utk bonda sis yeah

adiah kan lah tudung arini kat bonda..siap set brooch santek2 gitu..hehehe