Monday, November 29, 2010

... berwajah baru ...

Semalam berjaga konon nak buat entries untuk autopublish tapi nan ado.... at last, buat make over yg sempoi nie aje...hehehehehe...konon bagi 'umah ku' berwajah baru lah kan....boleh laaaa untuk akak yg buta tuli IT nie...

Neway, have a pleasant monday ya ouls!!!  Sat-sat lagi we stori morri k....

15 comments:

wida said...

lawa..

maya amir said...

i loikeee;)

sw33tdarling.com said...

woooww nampak vouge laaa... phewiitt!

atty's said...

SO CUTE SIS..

AQisH said...

wahhh sis berwajah baru lagii..emm..i pon nak wat gak make over..tp tunggu ujung thn ala² azam baru ler kengkonon :-p

☆ lieya latif ☆ said...

cantik sis...suke sgt...purple gituuuuuuuuuuu.....

rajin sis...lieya ni mls tul nak godeks heheeheheh.....

selamat ari senin sis!~

imz said...

wah...hitam itu menawan.tambah plak purple skit..suke...cantik...elegan lagi...

~ Lady ell ~ said...

simple but nice...
like purple jeweled..;)

POSH76 said...

I suker my fav kaler lak tu nice sgt hehe

Aanas said...

nice and catchy.. tu lah ingat nak wat jugak untuk own blog, tapi memanjang tak de masa... sebab nak tukar rupa nih makan masa gak kann nak melayan nya...

rasp said...

wida,
: thx...

maya amir,
: me tooooo...

amy,
: takle vogue cam urs....mine guna je template yg ada...header je sendirik bikin :)

atty,
: cute??? auwwww hehehehe

aqish,
: ala sis, guna template blogger yg ada je...simple and senang...ooo hujung tahun bagus gak tu :)

lieya,
: i kan suka pepel :) urs dah cantik, tak ubah pun ok...salam senin sis...

imz,
: simple2 je...

ell,
: i pun suka jewels tu :D

posh,
: pepel lovers ek kita :)

aanas,
: ala sis, guna yg blogger template tu byk choices, simple, senang and sap sap soi je :D

rATu kEBaYA said...

cantik saaangat rumah baru ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i likkkeee pepel itam..nice...

Dee said...

happy monday sis..

cikpia said...

thumbs up!!!!