Monday, November 8, 2010

... atria ...

Alangkah indahnya kalau hari nie dapat cuti lelama kan...mengeliat tul nak mula keje bagai...Me sebenornya bukan takat malas nak keje, nak cari ilham menulis kat sini pun malas.  Teruk kan isk isk isk...

K. pasal sales tu kan...i terjah 1 sale je...yg Pay Less book sale tu, kat lobby Atria, Damansara.. So hari Jumaat pepagi, terjah situ..
Muka budak noti :)  Kat sini tak banyak sangat choices...So, beli 1 je buku untuk Sapphire..Lepas tu me pun naik ke 1st floor, wah bestnya...ternampak ada another book sale, nama kedai pun Warehouse Book Centre...  Kedai dia memang macam warehouse, besor so books pun melaut je...memang banyak choices...
Tapi me tak le beli banyak sangat pun...lite lite shopping je *leh caya kah :D* masa w'ouls kat Warehouse Book tu, SH dah ciau dulu coz nak gi solat jumaat kan... so me rounding2 la with kids.  Ada lagik satu sale, tapi tu i tak gi terjah pun...Zara kot...nampak org dah melaut, me with kids so malas le...pusing je Atria tu sampai SH balik semula...Destinasi seterusnya, tungguuu......

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg la sis, kalo sale sure org mmg ramai....lieya ni jenis tak tahan org ramai2..sure awal2 dah surender....tapi tang buku2 sale tu yg syok tu....dpt beli tuk anak2 pun dah puaskan.....

tu ape sapphire buat kat tepi tu hik hik hik..comey!

Softtouch [Hanim] said...

kalu sale mmg ramai org.bestnya byk buku kat situ...murah sgt ke sis? wah...sapphire pun dpt buku...untie nk pinjam boleh?

eLLy said...

Notii nye buat muka camtu .. geram pulak eLLy melihat nye .. grrrr

farra8979 said...

owh, x leh nk g dh kt warehouse utk buku... beli kat fb pun dh byk... ^_^

Joy said...

betul..hari ni mcm mls nye nk bgn pagi. end up i sampai opis 9.15 am!!..huhuhu

POSH76 said...

alahai comei jer model kecik tu...soping warehouse ni untung sikit murahkan leh memborong hehe

Hezesuze said...

nak komen budak ggirl tu sangat comei...itu jek hehe

Dee said...

damansara atria..berzaman i x gi sana sis..tmpt dating dulu2..kahkahkah..