Tuesday, November 16, 2010

... asuh ...

I selalu gak dapat majalah Anis & Asuh nie free.... sebab apa leh dapat free issues... coz i ada saham kat situ hahahahaha tak lah...Girlfriend BIL i keje as photographer kat kompeni tu.  So, bila w'ouls jumpa, ada gak le dia dok hulur i majalah-majalah free nie kat w'ouls.. 

Last month, she roger-roger i, tanya boleh tak dia nak amik pics Sapphire.  I cakap datang je lah rumah.  FOC ya takde charge apa-apa pun.  So dia datang amik a few pics Sapphire.  Then last wiken dia datang bagi majalah nie kat w'ouls...nie issue Asuh bulan Disember 2010....
mukasurat 4


mukasurat 5

Masa dia dok snap pics, i dok bz kat dapur buat kan air for them.  So, i tak tengok lah masa photoshoot tu.  Lagipun GF BIL i datang dok snap sensorang plus Agate dok tolong sama dalam bilik tidor tu.  Gambar raw lepas photoshoot tu dia transfer ke laptop SH.  Tapi sebab haritu i dok kalut itu ini, tak tengok2 sampai lah i dapat magazine nie...baru i tingat nak tengok and transfer the pics ke desktop umah w'ouls.  Nak tergelak gak i tengok tengok pics Sapphire....OK lah tu...for fun je pun.  Tolong GF BIL i nie...Dapat gak merasa Sapphire masuk magazine kan hehehehehe...

14 comments:

wida said...

Wah bestnya..jd model yer

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sapphire masuk magazine...glamer lah sapphire pas ni..dah lah comel n jelita sapphire nie...

masviona said...

wahhh cutenye sapphire....leh masuk magazine lak tuh...bestnye

POSH76 said...

alahai glemer la saphire lepas ni...nak autograf boleh..hehehe

Dee said...

model atas katil kecik2 comel sis..jgn smpi besor udah..kehkehkeh..apapun sapphire mmg cute..

atty's said...

sapphire dah jadik model..

rasp said...

wida,
: kecik2 boleh laaa...

hanim,
: tolong GF BIL je nie...

masviona,
: dia bukan faham pun sebenornya ngehehehe...

posh,
: autograph tak leh, conteng2 leh hehehehe

dee,
: uiksss minta dijauhkan lah sis..kecik2 leh dibenarkan, besar2 leh ditegahkah....

atty,
: eh tak lah sis..bukan model sebenornya pun sis...suka suki je nie...

☆ lieya latif ☆ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bestnye sis...glmae ranak dare u tau!!!

mmg patut pun sapphire jadi model sebab die cute ....hik hik hik

untung u sis, dpt bahan bacaan sponsor...ade gak bahan bacaan tuk anak2.....

sis, selamat hari raye aidildha....

IdaShah said...

kena simpan magazine neh buat kenangan...nnt bole tunjuk kat sapphire bila dah besar

pandai sapphire posing

rasp said...

lieya,
: idok le glamer mana pun *ihiks* tu lah kan sis, untung dapat bahan bacaan free tu...

idashah,
: harus simpan utk kenangan kan sis...

maya amir said...

wahhh suke i tgk..walaupun for fun tapi good for sapphire:)

mummysyafie said...

wahh...sapphire masuk majalah...comel nya

wahida said...

nak autograf sapphire leh?

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

wah!bestnyer masuk majalah...comeila diaa