Wednesday, November 3, 2010

... air cond ...

Hari sabtu lepas, ada orang datang servis aircond kat umah, Alan namanya....

Yang Si Kecik tu adalah mandur dorang hehehehe...Sibuk tul dok tanya, "apa dia buat" "aircond sakit ke" "kenapa dia wash aircond" bla bla bla....Busy body tul kan.  Suruh dia mandi pun takmo, nak tunggu gak Alan nie siap.   Lepas aircond dah servis, skarang nie asal pasang aircond je dia akan cakap "colddddd" hehehehehehe...selama nie macam lah tak cold kan...

16 comments:

atty's said...

kan main lagi sapphire..jadik mandor ye..

cha said...

comel-comel. dgn seluar tidurnya tu.

Joy said...

ngeee..spttnye aircond ni kn servis berjadual kan...mine dah dekat setahun x service..hehhehe

Softtouch [Hanim] said...

bijak sapphire bercakap yer...byk mulut...ni mesti dia periuh kan kat umah sis...

Dee said...

selama ni kurang cold lah mummy..hahaha..

nuraarin-life said...

kanak kanak yang banyak bertanya bijak orangnya.. sapphire boleh jadi boss yang baik nanti kan..

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooo sapphire dok usha2 abg alan yeak keh keh keh ...mmg la sis, selalu mcm tu, kalo ade org dtg umah nak servis ape2 ke, nak anta barang ape2 ke, yg gediksnye sah2 anak kite....excited noo kalo ade org dtg heheehehehe....

mummysyafie said...

yer sis..kalau part cuci aircond ni nor pun harus suruh daddy jadi mandor. sebab yang tukang service nya bertukar orang..takut² diaorg letak camera..hihihihi...tkut je ..

rATu kEBaYA said...

aiks.. dah tukar jadi mandur lak ye... anak2 mmg suka memerhatikan apa yg kita buat.. lagi2 yg jarang tgk kan sis..

momguess said...

hahahha
aircnd sakit
best lah ayat tu

ikiqzana said...

hahaha.. kecik2 sapphire dh jadi mandur.. excited la tu yer.. klu lepas servis mesti sejuk gila kan sis.. klu i la skrg ni x tertahan rasanyer.

POSH76 said...

bess jugak melayan saphire ni...peramah & keletah...hehe

zarin said...

comel je sapphire ;-)

IdaShah said...

sapphire jd mandor tak berani alan buat lebey kurang hehehe..

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

bagusla ade mandur .. sure bersih si alan tu buat ..

sw33tdarling.com said...

gud girl laa jaga property kaaan...