Tuesday, November 16, 2010

... Aidiladha ...

Kepada semua umat Islam....
* pics credit en google *

kepada mereka yang travelling balik kampung or jez nak pergi bercuti-cuti ... have a safe trip ya ...bior lambat asal selamat...ngantuk-ngantuk tu, bawa-bawalah berehat kat R&R..ingat pada yang tersayang... Walopun kita nie nak berhari raya korban, tak perlulah uols korbankan nyawa uols iye....

Uols bercuti lama ke?  I insyaAllah cuti sampai wiken tapi balik kampung SH sampai hari Khamis je..then back in KL, saja je nak abiskan cuti tahunan yg dok menimbun nie...InsyaAllah akan ku sediakan a few autopublish entries....

Till then take care.......

10 comments:

POSH76 said...

salam aidiladha sis..me takde kampung siankan...have a safe journey

wida said...

selamat hari raya aidiladha..

Softtouch [Hanim] said...

salam aidiladha utk sis skluarga..hati2 di jln raya..sy ari khamis ni dah start keje...

Dee said...

pjgnya cuti sis..syioknya..

Salam Aidiladha utk u n family ye..

rasp said...

posh,
: alololo..cian u :) thx ya sis..

wida,
: Same to you dearie..

hanim,
: oooo tak amik cuti lelama ya..ok ok..

dee,
: tu aaa memang syiok..nak habis2kan cuti :) same to you too sis..

maya amir said...

selamat hari raya dear:)

mummysyafie said...

salam aidiladha sis..saya tak balik kampung..sob..sob

Sharinginfoz said...

selamat hari raya

sW33tDaRLinG said...

selamat hari raya sis.. i balik kg esok..

wahida said...

salam aidiladha sis...huwaa....cuti saya dah abis....ari kamis dah kene masuk keje balik...