Thursday, October 14, 2010

... Sis Amy @ Afkarz ...

Nie bukan crite i jumpa dengan sis Amy nie.  * Tapi iyela sis, lama tak jump kan, bila mau jumpa ya *  Tak kenal orgnya...nie dia hehehehee i cilok ur pics ya sis, leh kan....pics gorjes i amik tau!

Jez nak tolong war-warkan kalo sesapa follow blog dia, dia dah tukar  bloglinknya .  Kalo sesapa yg tak follow lagi...leh le buat kunjungan ke blognye .  Dah lama i kenal dia and dah pernah jumpa.  She is a very  friendly lady.  And yang best tu, adik & mama dia pun ada blog.  Bestkan share same interest.   So, jengah-jengah lah iye rumah baru Sis  Amy nie.

Sekian, harap maklum.

* Mohon maaf!  Bebaru nie ke-bz-an tahap maksima impak untuk seketika...aktiviti berblogging pun tergendala.  InsyaAllah akan pulih seperti sediakala tak lama lagi :) 

15 comments:

eLLy said...

tak pe sis take your time ;p

emm eLLy belum flw sis Amy, rasa mcm nak flw tunggguu ;p

rATu kEBaYA said...

ok sis.. semamlam sis amy dah inform.. tq

Dee said...

i xnak promote blog dia..hahaha..xdelah..gurau je..amy..ko jgn belasah aku tau..

☆ lieya latif ☆ said...

oo sis busy lately ni yeak...takpe sis, lepas dah okey leh blogwalking balik.....

Sharinginfoz said...

tak busy boleh sambung semula kan

Ciklinn said...

ciklinn dah simpn almt dia dah..

sibuknyer sis.. xpe kasi setel dulu..

atty's said...

takpe sis..nanti dah abis bz.leh jalan blog kawan2..

POSH76 said...

bessnyer jumpa kawan2 blogger...takper sis put the priority first...saya akan tetap singgah kalau tak bz hehe

Softtouch [Hanim] said...

bz rupenya..xpe sis..buat mana yg pnting dulu..blogwalking tu nnti boleh buat..xpe syn faham...cewah!

Hezesuze said...

oh weols baru jek berkenalan ngan sweetdarling nie thru blog gak...tapi lom jumpa lagik huhu

rasp said...

elly,
: kalo sempat follow leee :)

ratu kebaya,
: ok....

dee,
: hahahaha nak kena babap nie!

lieya,
: a'ah lah sis...busy memanjang...tension gak sbb windu ooo nak makan angin kat blog uols..

sharinginfo,
: a'ah kan...

ciklinn,
: rasa lambat bebenor nak settle...

atty,
: tu leee dah windu nak gi jalan :)

posh,
: me tak jumpa lah sis, jez pengumuman she tukar bloglink je....makaciiihhh sbb sudi singgah :D

hanim,
: tq sbb sungguh memahami

hezesuze,
: oooo baru berkenalan ek...insyaAllah one day leh jumpa kan...

UnGu VioLet said...

mar dah lame x jenguk akak yg sorang nie.. nnt akak smpaikan slm mar pd kak sweetdarling nie yer.. :)

sweetdarling said...

sis.... tqvm!! nanti u dah free, u roger2 i yaa.. kita pi bfast...

Izan said...

noted..
da macam model la plak nengok si amy ni.. =)

mummysyafie said...

take ur time sis..nor pun baru balik dari outstation. next monday baru publish entry baru