Friday, October 29, 2010

... rezki hari jumaat ...

Terasa sungguh murah rezki tul hari jumaat yang sejuk nie...

Pepagi ada orang blanja i nasi lemak...katanya nasi lemak 80sen je tapi rasanya sedap banget! Tq sis yaya, sedap sehingga menjilat jari....
Lepas dah settle makan tu...ada staff bagi pulut kuning nie plak...ada division buat doa selamat so dorang datang bagi kat i...nie leh simpan nie, makan lunch or makan malam nanti...insyaAllah tak basi kan....

Then budak mailing datang plak hantar nie...

I loike banget dengan mouse pad nie.  Thanx ya sis Amy .  Masa u cakap nak bagi i was surprise oooo tapi sebenarnya i war war u tukar link tu pun ikhlas tau...tiada udang disebalik mee, cuma ada udang atas nasi lemak i pagi tadi je hehehehehe

Then baru jap nie, i trima panggilan hangit dari geng i, dia nak blanja lunch hour nie nanti...tak ke namanya rezki murah di hari jumaat tu...Syukur alhamdulillah....

Selamat berwiken ya uols....enjoy, take care and appreciate the moments!

16 comments:

zie said...

Wah....sujud syukur.....murah rezeki RAsp...

Kancilbiru said...

wah murah rezeki hari jumaat ni ya..

rATu kEBaYA said...

rezki tu sis..

ratna said...

alhamdulillah...rezeki...

eLLy said...

Sis i teringat nasi lemak Udang Penang mari .. nasi lemak udang arrghh

Hezesuze said...

amboi murah rezeki uols kan...tumpang gumbira gak...huhu

Joy said...

murah sungguh rezeki hari ni..

rasp said...

zie,
: aminn...

kancilbiru,
: tu laaa, syukran syukran...

ratu kebaya,
: a'ah kan...

ratna,
: alhamdulillah.....

elly,
: jom pi penang :D

hezesuze,
: sama2 kita gumbira...

joy,
: tu la kan...

maya amir said...

waahh..rejeki jgn ditolak:)

Sharinginfoz said...

wow sedapnya macam2 ada

imz said...

amboi...sedap tol tgk nasik lemak tu..pastu pulut kuning tu...terliur ibu ngandung nih...hehehe

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah betul2 rezeki jumaat ni sis.. dari pagi sampai lunch orang belanja yer..

tp nasi lemak udang tu murah la kan sis .. jarang jumpa nasi lemak 80 sen sekarang ni. nampak pun sedap..

Dee said...

rezeki u mmg murahlah sis..

sw33tdarling.com said...

wahhh murah betul rezeki u... i know laa u war2 kan ikhlas my link aritu, no udang di sebalik mee...

tapii....
i nampak ada udang kat nasi lemak tuu.. betul ke 80sen???? macam tak caya jer.. kekekke

Softtouch [Hanim] said...

murah rezeki sis, mcm2 sis dpt...murah nasi lemak tu yer 80 sen siap ngan udang skali...

comelnya mouse pad tu...

mummysyafie said...

murah nya rezeki di hari jumaat sis..