Tuesday, October 26, 2010

... pukul 3 pagi ...


PUKUL TIGA PAGI
P.Ramlee

Pukul tiga pagi tidurlah intan
Besok bangun lagi senda gurauan
Bangun pagi-pagi hai renung ke awan
Lepas gosok gigi minum kopi satu cawan


Pukul 3 pagi, i'm still up...konon nya nak siap a few autopublish entries...end up tukar cat 'umah' hehehehehehehe...autopublish dapat buat skit je, next entry after lunch nanti, wait ek..nie hanyalah entri meraban kul 3 pagi :D

Dari wiken sampai semalam...tak sempat nak buat, sbb buat-buat bz sampai nak ngadap blog pun tak sempat...buka jap, jengah sana sini skit...still tak buat autopublish.  Ada stori nak buat, tapi feel blum mari :(  Camna lah nak jadik blogger tegar kan cam SharinginfozEyriqazz , RedmummyViruspadu, to name a few....  Sapa tak kenal dorang kan...Memang i tabik spring toing2 lah kat dorang nie..Don't play play, it's not an easy thing ooo to update blog semedang...


Ok lah...cukup lah sesi meraban i kul 3 pagi nie...till then, have a wonderful tuesday!

12 comments:

POSH76 said...

mmg betul kekadang gambo dah masuk draft cuma idea ker laut terus tergantung....tapi mmg tabik kat depa gak ler hehe

cha said...

kita pun tak boleh jadi blog tegar, sebab terikat dengan kerja. karang melebih-lebih boss panggil masuk bilik. kita suka rumah warna terang-terang.

☆ lieya latif ☆ said...

pukul 3 pagi sis...uh..tahan mate tu heheheeheh....

betul2...lieya ni pun same, update pun terbabas kdg2 keh kehkeh ...

atty's said...

betui tu sis..kadang ..mood nak blogging ilang..pulak..huhuuhuu

eLLy said...

emm kita memang tak cukup tenaga nak tandingi mereka ..

ari nie kul 4 pagi eLLy dah kena kejut semata mata nak jagi PA MyLuv
atau ayat yg lebih baik 'di paksa jadi PA'

Iman's Umi said...

Ni mesti minum kopi sblm tdo, smpi blh cat umah (mula2 ingtkn cat umah btl, pas2 bru perasan kaler blog)....cantik kaler ni, lembut...nice.

Hezesuze said...

kul 3 pagi?? time tu weols lena di ulit mimpi kekdahnye ahaksss

Sharinginfoz said...

alamak malunya letak saya punya blog, anyway bila ada mood, tulis banyak2, then senang le sikit sentiasa ada entry, tapi sekarang ni busy sikit maybe kuranglah cerita

Softtouch [Hanim] said...

betul tu sis, tabik kat blogger famous tu...bkn snang nk update selalu n tulis cerita..kagum ngan dorang...

mummysyafie said...

tul sis..nor pun buat ikut kemampuan. but sumtimes leh kepagi gak ler

tapi nor blogger suam² kuku je

sw33tdarling.com said...

walaupun cat umah baru.. tp ttp maintain vogue purle gitewwww

lily lotus said...

wahh berseri2 ur new layout ni. i like :)