Tuesday, October 19, 2010

... pengaruh Sis Posh ...

Nie kes terpengaruh dengan Miss Posh  yang ayu lah nie.  Ahad bebaru nie i singgah supermarket Max Valu.  Leh plak ternampak benda nie.  Sorry Sis, i pun tak tau dipanggil apa benda nie, i nak namakannya plaster rambut je lah hehehehehe....

Pagi isnin masa nak siap2 ke ofis, i testinglah plaster rambut nie, memang best...Lepas tu terus soh model i gayakannya :D

Untuk mereka-mereka yang dah gi set rambut nak ke special function tu sesuai lah guna plaster rambut nie..  Tapi utk mereka yang dah blow rambut sblum ke ofis tu, then baru nak makeup pun sesuai  gak tau. Lepas dah set/blow rambut, then nak makeup bagaikan ... guna lah plaster nie cam sepit rambut tu.  So that rambut depan tak ganggu proses makeup tu,...Tapi rambut uols leh maintain cantik gitu tau lepas dah pakai...tak de nampak messy or berubah style rambut yang baru diset tu...i loike... 

Thanx ya Sis Posh sebab sharekan info nie.  Nie lah antara kebaikan berblogging kan.  Dapat kawan yang baik hati yg leh share gud and useful infos.

19 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis pun dah terpengaruh ngan posh...tapi mmg pun, bukan sis jek...leiya pun same...mcm nak cari jugak nie..senang kan....nak makeup...nak siapkan budak2...tak leh serabai ngan rambut terbang2....

POSH76 said...

ala tomeinyer si saphire....auntie posh jeles ni saphire punya lagi lawa PINK kaler i like...itula bessnyer blogging nikan sis bnyk mende yang kita leh share..saya pun kalau teruja laju jer mencari hehe

Softtouch [Hanim] said...

haah bagus kan bebrlogging nie kita boleh tau apa yg kwn2 lain yg sudi share bnda 2yg bagus utk kita..haahlah air tu sis posh punya itam saphire punya pink..

rATu kEBaYA said...

mmg bagus pun sis.. pelekat ni.. masa wedding anak buah hari tu.. flower girl pun ada pakai pelekat ni.. tapi dah dibentuk jadi butterfly.. cute je

Sharinginfoz said...

bagi chance budak2 nak bergaya sekali sekala kan

nuraarin-life said...

nak cari benda nie juga sesuai bila nak make up...

IdaShah said...

ooo itu mcm ker...tak penah tgk hahaha...

mmg betul lah sis sejak berblogging nie byk menda yg ai taw

atty's said...

nak cari jugak .utk si kakak..

rasp said...

lieya,
: benda yg elok takpe terpengaruh kan sis :)

posh,
: kat situ masa beli ada kaler pink je...maybe dia byk kaler kot sis :) thx ek sis for sharing...

hanim,
: kebetulan kat situ ada kaler pink je...

aishah,
: waaaa terus terasa cam nak gunting jadik butterfly hahahahaha..

sharinginfoz,
: bukan skali skala, slalu slalu dah nie hehehehe

nuraarin,
: cari jgn tak cari :D

idashah,
: tu lah kan sis, antara kebaikkan berblogging nie :)

atty,
: untung akak, ibunya baik hati!

sw33tdarling said...

like i want my boss to read ur entry ni.. yess this what we get when blogging... bukan saje2 nak ceceh cerita tak berfaedah satu dunia...

hehehehe

eLLy said...

Sis, klu kita pakai tudung tak nak jambul depan terkeluar boleh pakai nie tak?

.s.o.f.i.a. said...

nak tanya soalan sama macam sist elly bley tak???? =)

momguess said...

bagus ni
den nak cari arrr
utk diri sdiri

Hezesuze said...

wah gud info nie..haruss carik nnti ahakss

Shopaholic Mama said...

Yeay sempat jugak I singgah sini, coz mee soto I belum sampai lagi, but the network is sooo lagging!

anyway, I tak penah pun nampak benda ni. Tak tau pulak kalau kat sini ada but will look for it!

Tks for sharing!

eyriqazz said...

fuhh...look sooo yummy...minta skit..nyam2....

mummysyafie said...

nak cari la jugak..arituh posh dapat hitam kan..ni kaler pink lak. kat ner leh jumpa ni yer

Dee said...

mahal ke murah ni sis?

rasp said...

amy,
: tul tu...blog bukannya utk mencecehkan..byk positifnye tu...

elly,
: ermmmm leh cuba lah sis...i pun tak sure leh bertahan tak...

sofia,
: leh aje...so jawapannya sama cam sis elly nye lah iye hehehehe

momguess,
: cari jgn tak cari...

hezesuze,
: silalah cari ya sis..

SHM,
: hop hop hop sampai gak ke sini :)
cari lah sis kot kot ada..

eyriqazz,
: nie mesti komen pasal kek tu ek..hehehehe

mummysyafie,
: i beli nie kat Max Valu...cuba u cari kat jusco kot kot ada...

Dee,
: murah je sis...tak sampai RM4...