Friday, October 1, 2010

... open house ...

Hari nie sebenarnya banyak tul jemputan dari division2 kat opis i nie.. Memasing doa buat 'open division house' dorang...Kalo ikutkan dari breakfast, brunch, lunch & tea dah cover tapi tadi nie i gi utk 'breakfast je' dah kenyang...Makan skit je 1 dish je terus dah tak leh ngadap yang lelain... Nie lah division yg i gi tadi...Elok i sampai je dorang dok bz nak bergambar so i snap je lah pics nie hehehehe...
Ada incident yang memalukan masa i kat division nie... Tengah i dok baeeek nye amik food tetiba datang one staff nie cakap kat i, "Kak, saya slalu baca blog akak" oooopsssssss adeehhhh terkedu i beb, malu.  Coz ingatkan cuma takat 3, 4 orang je yang sememangnya pun ada blog sendiri yg baca..ghupanya ada orang lain pun baca....ayoyo, terus terasa cam nak privatekan blog je hehehehee...tapi rasanya i tak privatekan kot... baca lahhh....apa yang ditulis kat sini pun very general...takde apa-apa yang personal pun...

Neway, nie plak pics hari selasa bebaru nie..."Open house" gabungan staff ofis tingkat i & lagi satu tingkat.  Nie lah antara wanita2 yang 'contribute' makanan mereka.... Eh eh .... ada dua orang tu menempek je muka, sedangkan dorang tu tetamu je hehehehe...
Wiken nie plak i ada a few open houses...nanti nak kena plan perjalanan...Kalo leh nak jengah setiap jemputan tapi kita hanya merancang, Dia yang menentukan....

Harini nie dah masuk bulan Oktober....Next week last week of Syawal.   Terasa cepat sungguh masa berlalu kan kan kan......

17 comments:

.s.o.f.i.a. said...

ha ha.............

KAK, SAYAPUN SELALU BACA BLOG AKAK..... he he.....

lily lotus said...

orang glamor gitulah :)

Dee said...

hahaha..kahkahkah..kantoi..tau tp x kutuk2 belakang xpe sis..

atty's said...

sis..kalo u nak private kt blog jgn lupa invite kita tau ..

POSH76 said...

glemer gitu bila org baca kalu private jgn lupa invite saya yer...saya kan peminat setia hehe

bessnyer ari2 ada open house hehe

Anonymous said...

wah famos tu sis...ramai hah org opis bace blog u sis heheheeheh......

wah meriah masing2 hah...lieya pun kebetulan ari ni baru ade jamuan raye opis....mknn pun meriah....heheehheheh

-lieya latif-
mls nak sign in sebab dok kat pc member heeheheh

Nur Misnan said...

salam mem..
kalau private nampaknya
tak meriah ler nak terjah..

open hse rumah sendiri bila nak buat lagi?
jgn lupa jemput kita der..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya buat open house setiap division..mesti meriahkan opis sy je yg xde buat sis...

ala..jgnlah private yer..kalu nk private jgn lupe invite sy yer..

hamzah ian said...

cemua cun2... wa...

eLLy said...

my division punye turn on the 7 oct.. tak sabar niee

Sharinginfoz said...

beraya sakan kan

kimmy said...

klu hari2 ada open division mcm ni best kan..hehe

SyaNa said...

meriah sis!!!

rATu kEBaYA said...

meriah betullah.. kat opis ni hari jumaat ni baru nak buat makan2 sis..

nieda said...

meriah open house..

Hezesuze said...

aiyooo hari2 weols baca blog uols tau...huhu

selagi raya xabis selagi tu opn hse byk kan uols kan

mummysyafie said...

betul tu sis, nor paling tak suka kalau opismate yang baca. tapi sekrg dah lali dah...biarla nak baca apa pun.

yang pakai baju biru tu macam artis la