Monday, October 18, 2010

... my lil' helper ...

Weekend bebaru nie ke carrefour.  Nak topup grocery skit... Bawa my lil' helper... Tengoklah gaya Sapphire nie..  Let's shop babeh!

Wahhhh...berkenan plak dengan kasut pink ...Ibu, can i have it??? ~ of coz NO :D

Dah tu jenjalan nampak cermin, harus posing and 'berangan' dulu kan...

Nie lah antara kerenah bila bawa Sapphire shopping.  Layan je lah...tapikan tak  de beli apa-apa pun for her coz dia dah 'promise' takmo beli apa-apa....Gud girl lah Sapphire.  Itu time angin baiknya, cuba bila puting beliung dia melanda...haishhhh pengsan gak oooo nak melayan :D

16 comments:

POSH76 said...

bagusla Saphire ni makan saman sbb takde nak meraban amik mcm2..very good girl..suka tengok dia kat cermin tu kiut sgt hehe

Softtouch [Hanim] said...

helper yg sgt comel...dah gegirl kan harus tgk cermin dulu..he he he..

baguslah dia xmintak apa2..gud girl sgt...

kojah said...

helper yg cute miut!

muahssssssssss!!

Sharinginfoz said...

suka betul sapphire bawa bakul tu

Hezesuze said...

ok latuh anak yang mengikut kata mommynye....huhuhu

dah nama pun ggirl kan haruss ler xleh berenggan ngan cermin + kaler pink hehe

sw33tdarling said...

waaaahhh C4 dah ada bakul tarik yerkk.... ke C4 mana u pergi ni...? ehehehehe...

rATu kEBaYA said...

sgt comellah saphire ni...

rasp said...

posh,
: skali skala dia makan saman gak sis...tapi kkdg tu mak paknya kena saman :D

hanim,
: tu lah kan gegirl tetap gegirl :)

kojah,
: cute cam u!!!

sharinginfoz,
: a'ah...mmg dia suka tarik bakul tu :)

hezesuze,
: tu lah kan girls...mana leh lari dari tu...

amy,
: dah ada laaa..kat ampang yg nak ke bukit belacan tu...

aishah,
: hehehehehe makacih :)

Mak Su said...

hehehe, layanzz

eLLy said...

sebelum keluar umah kena buat perjanjian dulu ye.. bijak bijak

atty's said...

kan main lagi sapphire..g sopink ye

GreenJade said...

wahh untung nye ade helper..

hamoi2 sakan gegirl sopin smbil posing2 gorjes gitu

seb baik ade pnjanjian damai ye sis..ihiks :p

.s.o.f.i.a. said...

cute nyer helper!!! he he.....

zie said...

sapphire and bakulnye....comel...
sapphire nie macam mat saleh la rupanye....akak ada bau-bau bacang di london kah?

rasp said...

maksu,
: layannnnnzzz je leee...

elly,
: wajib buat sis, kalo dak jenuh gak...

atty,
: ikut pe'el sapa agaknya ye hehehehe

greenjade,
: helper tak berbayar plak tu hehehehe

sofia,
: se-cute u sis :)

zie,
: bau bau durian ada la kot sis hehehehe

mummysyafie said...

eceehh...pandai lak bergaya dpn cermin. comel lak dier