Wednesday, October 27, 2010

... melawat ...

Hari Sabtu lepas w'ouls sekeluarga gi melawat sepupu yang lebih cam my sister, Tina.  Dia baru balik dari London & staying in Malaysia for good.  She stayed there for 5 years, study sana.  Last dia balik dulu dah 2 tahun lebih gitu masa anak sulungnya umur 4 bulan gitu.  Ni sebenarnya dah sebulan dah balik tapi i tak gi terjah terus.  Tunggu dia settle down skit baru lah i gi. 

Yang gegirl baru merah tu, tengah syiok makan aiskirm anak sulung Tina, Adelle..umur 2 tahun lebih.  Yang girl pakai spek tu lah Tina...
Yang baby nie anak kedua Tina, Adhara, baru 4 bulan...chomel tul anak-anak dia...both "made and produced" in London hehehehe....
Sapphire ok je main dengan Adelle, tapi dengan Adhara dia kureng skit.  I tak leh dukung Adhara, mesti dia ngendeng-ngendeng dekat i.   Even bila kakak-kakak dia dukung pun dia asyik suruh bagi balik Adhara ke mamanya hehehehehe...jeles le tu :D 

Bertambah laa geng Sapphire kat KL nie :)  bestnya....leh le i gi kidnap both girls during wikens .. i loike!

15 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hahahaah sis, sapphire pun jenis kaki jeles yeak sis....kehkeh keh ...takut la tu reputasi die tergugat keh keh keh ...

so cute tau adhara tu...mate so bulat2...

momguess said...

nasib baik ank i llaki
kalau gurl
mesti u dh kidnap kan
lps tu mntk duit tebusan ngn i
hahahhaha

@xiM said...

wahh dah macam anak orengg putess la kak!

POSH76 said...

comeinyer anak2 Tina...mesti well educated...jeles la tu si Saphire hehe

sw33tdarling.com said...

wahh mesti u happy giler sebab family dah gathered balik....

zarin said...

comel anak2 dia

Softtouch [Hanim] said...

jeles jgk yer sapphire tu..
comelnya anak2 tina..mcm mix...

atty's said...

owh..pandai jeles jugak ye ..sapphire..

nieda said...

comel nya...saphire jeles yer, hehe..dia takut kena kongsi kasih kot..

Mak Su said...

mesti ms baru2 sampai ni ada masalah kulit kering... anak buah maksu mcm itu ler dulu, cakap kena adjust, kulit kena kasik biasa... kesian tgk kulit memerah je... kena bubuh losyen kot

Ciklinn said...

comellnyerrr budak tu.. geram linn tgok.. wah pandai jeles yerk..

mummysyafie said...

unik nya nama dier sis..Adhara...comel lak tu.

~ Lady ell ~ said...

comelnye bby..made n produce in london ekk. patotla..tp maknye tk mcm muka mak2 pun...mcm adik beradik ur kids je..:)

eLLy said...

alahai tomey nye .. mcm barbi doll.

Shapphire geleng geleng tu dia kasi warning kat you la tu ;p

GreenJade said...

cute nyeee baby ..geram nye mata besaq yg somel

hehe makin hafening lah sapphire pasni byk geng