Tuesday, October 12, 2010

... lepaks berdua ...

Tarikh 10.10.10 memang cantik kan...Ramai yang amik tarikh nie utk kahwin or bertunang.... I pun ada stori,  auuwwww... ee eeee cam gatal lah plak kan hehehehe...

Me gi dating2 je with SH muahahahaha...takde lah special sangat kannnnn...Sebenarnya, tak plan, secara kebetulan je ni pun :D  Hari Sabtu dapat call dari Sis SH, dia minta tinggalkan Sapphire with her sebab dia nak babysit... Katanya rindukan nak layan keletah si Sapphire tu.  I ok je lah...Yang kids besar2 semua takmo gi, prefer dok umah, layan tv, internet & layan mata *tido* :D 

Apalagi rebut peluang gi berdating with SH ler..... Dah dapat kuar berdua, leh blank tak tau ke mana, tak nak gi jejauh, nak jalan2 dekat-dekat je.  Last2 decide nak jalan kat Jusco Bukit Raja yg dekat dengan umah sister SH.  Senang nak gi amik Sapphire nanti nie.  Dah penat pusing-pusing Jusco, we lepak2 layan tekak...
Setengah jam melepaks, tetiba terasa cam nak eat lite-lite, so order nie plak...

Dah almost dua jam bercengkerama *ahaks* at Starbuck, roger2 lah sister SH cakap w'ouls nak gi amik Sapphire... Best gak sekali skala lepaks berdua nie *ihiks*.....

20 comments:

Joy said...

mmg best sesesali lepak berdua. kiranye cam flashback gitu

SyaNa said...

adoi sis..teros lapak tgk sandwich tu
mmg best kan dating2 ber2
awat la tak tgk movie ke sis

Iman's Umi said...

bestnya lepaks berdua on 10.10.10, sy lepak berenam kat umah kwn kitorg yg dh berempat skang ni, tgk bby bru pd tarikh 10.10.10. bby tu lahir sblm puasa lg sbnrnya, kitorg bru berkesempatan.

nieda said...

wow, seronoknya sesekali berdua2an

eLLy said...

kadang kadang.. berdua lebih baik ;p

Softtouch [Hanim] said...

sesekali kene jgk sis dating2 nie..sy ni dpt dating berdua biasanya waktu kerja masa lunch hour. Itu pun jarang sbb waktu lunch kami lain2...

lily lotus said...

that was so sweet :) teruskan amalan gini hingga ke akhir hayat yer

ct_nurmarlissaa said...

ermm....sesekali perluu larii dr tanggungjawabkan..beri space dan nikmati privacy bersama tersayang...moga always bahagia n happy ...k

Sharinginfoz said...

sekali sekala lepak2 ok jugak kan,

atty's said...

beshkan sis g dating..hehehhee

Mak Su said...

meh sy tlng ngabiskan kopi ;)

Lady Dyla said...

nak lepak ngan i? hehe

IdaShah said...

sesekali berdating sesekali berdua-duan gitew

POSH76 said...

bagusla dapat romantik ni...kena kekalkan taw ni...tetiba nak minum starbucks hehe

POSH76 said...

bagusla dapat romantik ni...kena kekalkan taw ni...tetiba nak minum starbucks hehe

GreenJade said...

wah lomentiknye bedeting2 bedua-duaan sis kite nih hehe

mengimbau jaman2 moda2 gitu hehe :)

@xiM said...

wowwww so lomentikkk!!

sweetdarling said...

Sis,

Juz to inform u, i dah bertukar bloglink yang baru... http://sw33tdarling.com..

If u dont mind, sudilah kiranya tlg i buat announcement kat ur blog sbb i tukar tergesa2, tak sempat nak notice to my readers.. hopefully ada readers i bertenggak kat blog u ni..

maya amir said...

mmg best berlepaking berdua-duaan kan..romatikk gitu:)

Dee said...

best kan..mengenang saat2 bercinta dulu..alahai..romantisnya..