Wednesday, October 20, 2010

... kena urut ...

SH balik dari Vietnam bersama kaki terseliuhnya..tu laaa takmo bawa i skali ke sana... Terseliuh sehari sebelum balik sini.  Sib baik tak teruk so takde lah bengkak and sakit teruk sangat.  Tapi sblum melarat, i  tepon minta tolong sorang makcik urut yg dok dekat area umah i nie....

Kesian tengok SH dok menahan sakit kena urut.  Sapphire pun cam terkedu gak tengok keadaan SH masa tu :D Tapi syukur, pagi tadi tengok, bengkak dah surut.  And katanya, jalan pun ok, sakit skit je lagi terasa.  Hopefully esok lusa ok lah kan. Esok, i stori tentang suatu kejadian masa SH dok kena urut tu ye :)

18 comments:

POSH76 said...

sakit tu bila kena urut kat tempat sakit...mau meraung mesti Saphire pun terkedu suspen hehe

atty's said...

nengok saphire tu mcm kalut je..ngk SH..kena urut..

rATu kEBaYA said...

sakit tu sis... saphire pun sampai terkedu

Sharinginfoz said...

oklah kaki selepas diurut

mummysyafie said...

saphire beriya tengok daddy kena urut..mesti dier hairan kan

Hezesuze said...

haaaa tu buat ape kt vietnam smpai kaki sakit tu?? mihahahahahha

Joy said...

pernah terseliuh dulu sekali..sakit nye!!!

Softtouch [Hanim] said...

sakit tu sis kene urut....terasa2 sakitnya...saphire mesti kesian tgk ayahnya ter aduh aduh..

☆ lieya latif ☆ said...

urut kalo kaki terseliuh ke bengkak ke mmg sakit sis...lain laa kalo gi urut kat spa, ari2 pun mau yeak sis....moga SH cepat sembuh yeak sis...

nieda said...

kalau urut utk kaki terseliuh mmg sakit. hopefully cepat sembuh

.s.o.f.i.a. said...

pernah terseliuh sampai bengkak buku lali. 2bulan takleh jalan...... tak berani urut LANGSUNG! harap sapu mnyak panas + balut ja. naseb bek tak melarat..... =)

eLLy said...

i rasa sapphire mesti nak join urut skali tu ;p

maya amir said...

laa..sure sakit giler neh.. harap cpt sembuh..

Mommy Lily said...

sapphire teringin tu sis..hihi..
saya tk suka diurut. tk thn sakit ..:)

Dee said...

adakah kejadian itu..SH u terkentut2..hahaha..tp i tau mmg sakit tu..silap2 dia tendang makcik urut tuh..huhuhu..

rasp said...

posh,
: i tgk memang sakit sis...tapi SH leh lagik le control macho...meraung le tapi tak kuat...

atty,
: hahahaha memang dia terkedu sis..

aishah,
: a'ah mmg sakit...

sharinginfoz,
: memang ok banyak lepas diurut...

mummysyafie,
: a'ah dia hairan coz SH dok merengek2 sakit gitu...

hezesuze,
: tu lah kan..jeng jeng jeng...

joy,
: akak pun pernah terseliah zaman skolah2 masa main netball, memang sakit gilersss

hanim,
: i rasa dia more ke hairan kot hahahahaha...

lieya,
: tul tu lieya...kalo gi spa tu best...urut lama pun no prob :D

nieda,
: kan....nie syukur dah byk baiknya...

sofia,
: uish, 2 bulan tu...tu memang terpleot teruk tu...

elly,
: hahahahaha....

maya amir,
: thx sis...

mommy,
: oooo mummy tak suka kena urut ek...i suka, tapi yg style spa tu hehehehe

dee,
: kahkahkahkah...i pun cuak je takut dia tendang makcik tu tau...sib baik dia still leh control macho gitu :D

zie said...

Saya selalu kena dulu, terpeleot....sakit wo..sampai bengkak Kak Rasp.

Kira kuat la Abang SH akak nie, still boleh berjalan with kaki sakit macam tu.

Sapphire macam belajar tu...you'll see nanti dia akan buat and praktikkan...Ha ha ha ...

sw33tdarling.com said...

my left's leg pun tgh duk sakit dah lama dahhh....

i tak tahu silap kat mana, tp bila tegangkan kaki tu, rasa sakit... later i nak panggil urut sekali ngan badan