Tuesday, October 26, 2010

... kegunaan helmet ...

Helmet nie SH belikan dari Vietnam untuk Sapphire...ntah bila la dia pakai, nak kata ada motor, takde hehehehe...naik masa pakai basikal je lah....

Ni, suka suki je dia pakai jalan-jalan dalam umah....

See nie Sapphire mempelbagaikan kegunaan helmetnya menjadik beg isi toys....

Tapi tengoklah pics nie....naik ponynye pun dengan penuh keselamatan....

Sebenarnya, helmet nie banyak kegunaanya kan hehehehehe...

15 comments:

nasazfrog... said...

cantik helmet dia... yang naik kuda tu paling tak tahan...

Hezesuze said...

kalo uols yang pakai helmet tu lagi kebabommm hahaha

mummysyafie said...

hahaha...idea isi toys tu mmg cerdik taw. gelak sorang tengok pic tu

atty's said...

cantik lah helmet tu..
bukan main bergaya lagi sapphire..pakai..lepas tu naik apa tu ..kuda ke.apa..

sw33tdarling.com said...

hahahaha... kena puji ni sbb sapphire kreatif!!!

POSH76 said...

suker tol dia dapat helmet tu..camni MR SH kena beli superbike ler hehe

imz said...

wah..bagus2..idea yg bagus...pandainyeee...!!

Kamariah Awang said...

Banyak idea sapphire... Hehe..

.s.o.f.i.a. said...

comelnya!!!!! love the pic atas pony tu............. =)

Eri-chan said...

comel la helmet dia.
bgsla pentingkan keselamatan anak...
kelakar tgk helmet jadi beg tangan..mebi pasni u kena belikan dia beg tgn sebenar..opps!!

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahaha...suke la sis entry ni....comel dan lawak okey...mmg kreatif anak dare sis....

ape2 pun pic last tu lieya paling suke......equestrian negara nie he hehe

rasp said...

nazas,
: hahahaha tu lah kan..

hezesuze,
: dah cuba tapi tak muat laaa...

mummysyfie,
: suka suki dia je kan hehehehe...

atty,
: naik kuda tu sis...

amy,
: ngehehehe...kreatip lain macam :D

posh,
: takpun dia ikut Mr Y u leh hahahahaha

imz,
: leh guna pakai kan....

ma,
: idea ntah apa2 gitu...

sofia,
: kelakar kan tu :D

erichan,
: dia dah ada bag...tapi she memang suka buat benda2 gini...ntah apa2 she'll come up with..

lieya,
: equestrian negara nie tak leh harap...bukan mengharumkan nama negara...menghancuskan je boleh lah hahahaha

Softtouch [Hanim] said...

comelnya helmet dia...boleh letak toys lagi...jgn masa tido dia pakai sudah..he he he

GreenJade said...

hahaha the last poto bikin auntie gelak guling2 lah yank

igt ke betul2 lah rempit nek moto tadik

hahahaha

ratna said...

ha ha ha... cutenya!!!