Friday, October 15, 2010

... kami ditinggalkan ...

Kami ditinggalkan huhuhuhu....sedih je bunyi tapi sebenornya i cool je hehehehehe...Biasalah kan bila cik abe kena gi outstation....kena lah tinggal with kids kat umah...Berapa hari je dia gi pun, tak lama...
Dia gi company's trip ke Ho Chi Minh, Vietnam.  Tapi sayangkan, famili tak leh ikut.  Kenape ya sesetengah company buat company trip untuk berhoye-hoye bukannya ada seminar bagai, tapi family tak leh ikut walopun nak bayor sendiri.  Rasanya takde salahnya kan kan kannnnn ;)   Sebenarnya tingin nak gi, sebab lum pernah jejak kaki ke Vietnam.  Tapi takpe, ada rezki, one day sampai lah i gak ke sana, insyaAllah.... 

Semoga SH selamat pergi and balik...have fun darling, and jangan lupa souvenirrrrrrrssssss buat famili mu ya :D

14 comments:

atty's said...

salam & moning sis.tu lah cam co along..kalo ade trip takleh bawak family..dukut betui

Kamariah Awang said...

Jangan sedih, rasp. Nanti ma doakan rasp ada rezeki dapat holiday dengan family..., k?

Softtouch [Hanim] said...

yg company suami sy dinner pun xleh bwk family..lagi kedekut company tu...souvenir tu harus sis tuntut...

SyaNa said...

best nye pegi seminar jauh2
tak merasa la sye sis
takpe sis nnt buat family trip ok

rATu kEBaYA said...

byk company yang tak leh bwk pasangan pergi bersama.. huhuhu sedey..

Hezesuze said...

alolololo kene tinggal kojap jek uols...ok latuh....

xyah nk sedih2 bagai..psstt weols nk ole2 from vietnam leh tak?? FM pun jadiler...ahakss

zarin said...

haaa memang tk best kan sbb family tkleh ikut...and yg laagi tk best kita yg kena manage anak2 sorang2

eLLy said...

Sis salah tu bukan Souvenir , tapi kena ckp jng lupa Shoopppppping untuk isteri mu ;p

sweetdarling said...

takpe... boleh claim buah tangan banyak2 skit.. hehehehe

my office pun aritu pi Bali, sponsor staff jer.. so staff trip je laa namanya, bukan family day

.s.o.f.i.a. said...

nak keychain!!!!! =)

lily lotus said...

syokness betul. takpe sis cuti sekolah ni u pergi vacation ok :)

POSH76 said...

mr y nyer company pun sama entah apa2 spouse tak leh ikut gak...tak mesra alam betul huhu

bessnyer nanti dapat souvenier ..mesti windu dendam kan hehe

mummysyafie said...

disebabkan nor n hubby satu department tapi lain division..weols takde masalah tuk outstation sesama. cuma sumtimes nor je mengelak coz sian tengok abang kena ponteng sekolah.

rasp said...

atty,
: ooooo kita senasib ya :)

Ma,
: trimakasih atas doa Ma :)

hanim,
: eh eh sis, sama lah dgn company hubby i...asalkan function apa2, no spouses...kedeks kan hehehehhe

syana,
: a'ah tak merasalah i.. nie yg berkobar2 nak simpan duit gi holiday :D

aishah,
: tul tu kan...

hezesuze,
: a'ah...takmo sedey lelama, rugi ooo :D insyaAllah boleh...

zarin,
: ya betul, bab kena uruskan sensorang tu yang letih walopun manageable kan :D

elly,
: betul betul betul...high five skit!

amy,
: harus claim, tapi kalo gi pilih sendiri lagik best hahahaha...

sofia,
: insyaAllah, kalo ada dibelikannya, k sis :D

lily,
: ok...u tolong sponsorkan leh hehehehe larikkkss

posh,
: kesian kan kita kan sis hehehehe

mummysyafie,
: untung satu ofis kan sis...leh jalan togeder2...cuma nak dengan tak nak je kan...