Friday, October 29, 2010

... jemputan dari CW ...

Dah nak masuk weekend kan...crite weekend lepas lum settle...meh i settlekan stori dating mating i nie dulu tapi sori gambar kureng memuaskan sebab guna camera handphone je...

Jemputan jumpa adik tomei yg makin sns anggun & selim nie, Cik Wanie ....
Kali nie i gi sorang je, coz masa on the way ke The Zone, Sapphire dah belayar*tido*, stroller lupa bawa, so malas nak angkat...kekdahnya, akak sensorang lah terjah jemputan Sis Wanie, nie....

Bila sampai kat bilik hotelnya, dah ramai gak le jemputan yang hadir.  Aiseyman, cam tak tau plak nak buat apa hahahaha...i nie kan pemalu..tak reti sangat nak bersosial hahahahaha ntah apa2 kan...so cari port dengan Sis Mummysyafie.  Tak lama lepas i sampai, Sis Dee   pun sampai and lepas tu Sis Ceera joined us.  OK lah lega skit, ada gak geng yang i kenal walopun Sis Ceera nie sebenarnya i yang kenal dia dah lama *blogger pamoskan*, tapi rasanya nie 1st time dia jumpa & tahu wujudnya i ngehehehe.  Alamak sis Ceera, u tengah dok nguyah i snap pics ek, sori...tapi u tetap jelita :)..


Dapat i jumpa dengan mereka-mereka yg pamos amos tapi sungguh down to earth and baik hati nie...

Sis Ceera dengan baby Keisha yang sungguh chomel cam mummynya...

and this adorable lil' girl, Nyla dengan mommynya, Sis Lily Lulu *sori sis, tak dapat ur link lah, donno why*....
I tak stay lama pun, coz kesian plak kat SH dok pusing2 KL Menjerit dalam kete with my kids kan...Lepas je habis orang azan maghrib terus i undur diri....

Rasa rugi tul tak mingle around time tu...tapi like i say lah...i nie sebenarnya ala-ala pemalu and tak pandai bermesra...some people are gifted kan pandai sembang bagai but not me....bila jumpa 1st time, memang kelu lidah oooooo hehehehe...

Neway, kepada Sis Wanie  and Mama, *mama, kita tak sempat bergambar huhuhuhuhu* terima kasih menjemput ku ke situ.  Next time, kita dating lagik ek....tak puas hari tu jumpa coz dorang bz menjadik hos.  and thanx ya untuk pemberianmu itu, i loike :)...

14 comments:

Hezesuze said...

oooooooooooooooooooooo ni ler dia rasp ek..baru ler weols nmpak muka uols yg tomei itu huhu

☆ lieya latif ☆ said...

wah sonokk jumpe geng2 blogger kan sis...sure byk bende nak di borakkan...yg syok tu ade mkn2...lagi laa betambah syok borak kan sis....

atty's said...

besh kan sis dpt jumpa blogger yang pemes..tp tak sombong..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

seronok kan sis bila dpt jumpa blogger famous....nak2 yg tak menyombong....

bila ler dpt jumpa sis plak....

rATu kEBaYA said...

suka tgk gambar sis dgn cik wanie tu..

eLLy said...

semua di atas saya dah jumpa cuma CW & DEE je yg belum berkesempatan

nasazfrog... said...

semua fames, rasp pun fames jugak...

Cik Wanie said...

tq so much akk sbb sudi dtg,
tapi tuelah akk dtg kjap saja,
lain kali ajak diorg naik sekali tau,
hihihi...
gonna miss u so much,
nanti next event kita jumpa lagi ok:)
muahxxx

Joy said...

seronoknye dpt jumpa kwn2 blogger

rasp said...

hezesuze,
: *blush* malu i....

lieya,
: makan borak makan borak..mmg rancak leee :D

atty,
: betul tu...terasa sungguh bertuah...

elly,
: insyaAllah ada 'jodoh' tu nanti...

nasaz,
: saya nie jauhhhhh lagik nak sampai ke tahap famos tu sis....hanyalah blogger picisan je :)

CW,
: thx ye jemput...
tu laaa rasa rugi tak dpt stay lelama...
insyaAllah nanti kita jumpa lagik ya...

joy,
: mmg best!

Dee said...

eh..apsal i terselit kt tepi mummysyafie tu..hihihi..i pemalu sbb tulah..hahaha..

sis rasp..next time kita jumpa2 lagi ye..kehkehkeh..

ceera said...

sentap tau cakap saya tak tahu blog akak..
saya tau laaaaaaaaaa..

nick rasp nie saya tau sangat!!!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya..jmpe blogger2 plak tu...sy pun sama mcm sis, malu...kalu setakat borak2 kat alam maya ni oklah kalu jmpe...lidah kelu seribu bahasa..

mummysyafie said...

nampak sangat la "gagah" di sebelah Dee yang comel..

seronok dapat jumpa sis..insyallah..nx time kiter jumpa lagi