Friday, October 8, 2010

... impian menjadi kenyataan ...

Semalam impian ku menjadi kenyataan ...impian tu katanya, poyo je kan hehehehe... Kan semalam i ada kursus...masa nak pegi tu, i tepon big boss tanya bila dia nak masuk opis...dia tanya why so i cakap je lah i ada kursus...so kalo leh nak attend sampai habis, half day je pun...dia pun kata ok lah...nanti dia nak datang dia call....Tapi yang best tu, dia datang after dah habis kursus...Yipeeee thanks boss...

Kursus dari SPRM tu.....1st speaker Mr Radha kot namanya...coz i masuk pun lewat 30 minit coz kena settlekan keje dulu.... dengar2 dorang cakap nama gitulah.... dia nye ok gak leee...explain pasal kes rasuah...and kalo nak report camne bagai....

2nd speaker lagiiiiikkkk best.  Dr. Celemans Hj Kassim...pakar motivasi...

Yang tengah2 tu..time nie tengah ada game.... memang best! I loike banget sessi kedua nie.... dah last skali tu dia baca watak seseorang tu melalui tandatangan....i punya pun dia baca....Walla! Memang hebat tilikan dia :D  Uols nak tau ke...tak yah le, for me to know je lah kan :D

So tercapai lah impian ku untuk attend kursus nie the whole day!  Makacih bossss....  Hari nie ada "OPEN HOUSE" office i....buat kat lobby bangunan nie...kul 3 start....makan free lagik :D 

K, lah gotta the goooo....have a great day!

*  me busy skit seminggu dua....nanti sempat i rounding2 blog uols k...komen pun lum sempat reply...maafin yaaa

9 comments:

.s.o.f.i.a. said...

tak aci!!! nak open house gak!!!!

Softtouch [Hanim] said...

sempat lagi last2 syawal opis sis buat open opis kan..bestnya...mesti lg meriah hari nie..apalah juadahnya yer...

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye sis...kalo gi kursus yg best mmg syok....tak suke gi kursus yg ala2 tak meriah gitu....kite pun ngantuk manjang heheeheheh.....

wahsis, sempat berjamuan raye lagi tu...betul2 penutup jamuan raye diopis gitu ....kat tempat lieya awal2 ari tu dah buat, tapi tak syok sebab lieya tekena sate yg dah busuk.....aduh begang jek sis rasenye...seb baik tak sakit perut ke ape....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

seronok kan sis kalau pergi kursus yang tak memboringkan nie....takde ler ngantuk sepanjang dlm dewan tu....kita yang attend pun rasa rileks and happy jer...


hari nie pun office zana buat makan2 sis...tp kecil2an jer lah pun....

SyaNa said...

best nye pasal rasuah ye sis
pas ni ape kata share2 info pasal ni
camne nk repot sume.bagus gak tu sis

Hezesuze said...

beshnye uols koje kan...mesti ada acara makan2 free kekdahnye....huhu

weols nie asyik masak2 jek smpai xdan nk buat opn hse ahakss

atty's said...

selamat makan2 and berhujung minggu sis

POSH76 said...

besskan attend course tapi paling bess bab makan2 hehe

Dee said...

apasal asik makan je ni sis..nak nyelit boleh x? wakaka..

kursus kdg2 fun..kdg2 bosan..hehehe..