Wednesday, October 20, 2010

... FM @ Fridge Magnet ...

Meh layan mata tengok FMs baru w'ouls dapat.  

Ni dapat dah lama...Sis Dyla bagi.  Dia balik bercuti raya and so dia  postkan i kad raya plus FM nie.  Thanx ya sis...mohon maaf sbb lewat buat entri....I loike it soooo much.  Bila ek kita mau jumpa?  Jumpa kat London pun ok je nghehehe me very the verangan gitu :)

Ni plak from Aqua...ekceli masa dia ke Beijing aritu, dia beli 2 FM's..tapi ntah camne yang nie leh terselit bawa balik ke asrama, so bebaru baru  nie dia tingat nak bawa balik bagi kat i...Itu panda sooo hugable like u lah Along :)  Thanx darling, ibu love it soooo much.

Ni FM dari kawan SH.  Lama tul i tak ke Singapore and ntah le bila leh ke sana...

And last but not least, FM dari Vietnam from SH.  Yup SH dah balik *yippee* bersama stori mori yg best, pics yang menariks and ole-ole yang super best TAPI i tetap nak gi sendiri ke Ho Chi Minh one day nanti, insyaAllah :D

Bertambah-tambah le FMs kat fridge tu...Nak kena cari alternative lain laaa untuk the FMs. Tambah or tukar fridge, tak akan :)  Nak cari cam white board tu tapi yg cantiknye.  Mana nak cari ek?  Anyone know?

18 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantik2 sis sume FM yg u dapt ni sis....suke tgk.....mesti penoh esbok u kan dgn FM ni.....meriah gitu koleksi FM....

zie said...

My hobby tu, semua orang bagi esp yang overseas punya. Nak harap pergi sendiri, tak mampu lagi.

Ambik la gambar semua sekalik, mesti banyak and nice....

rATu kEBaYA said...

mmg cantik sis... cute je semua fm tu...

SyaNa said...

suke yg atas sekali tu
simple jek
sye ni xbrape suke kumpul FM
org bagi tempek jek kt fridge
tp xla byk pn

Softtouch [Hanim] said...

byknya fm sis..sy plak xde pun..sama ada xde org kasi atau sy bkn mmg pengumpul FM..tp elok jgk kumpul fm ni, mcm ada kenangan gitu kat sesatu tmpat..

nuraarin-life said...

kumpul FM pun macam satu motivasi utk kita juga.. kalau kita pernah sampai ke tempat itu adalah kenangan, kalau belum sampai bila tiap2 hari tgk FM mesti ada keinginan utk pergi juga kan

Ciklinn said...

huwaaaa comel2 nyer.... linn pun hantu fm gak..

atty's said...

gudidea gak .beli white board kan sis..nanti jgn lupa snap gmbr ye

farra8979 said...

bestnye ade byk FM.. me jeles...

POSH76 said...

wow bessnyer mesti penuh satu peti ais ni...cantek2 la i like hehe

eLLy said...

sis White board tu kat kedai buku mesti ade .. coz i rasa mcm pernah nampak ;)

Joy said...

sy pun suka colect fm ni..cute aja kan

Hezesuze said...

dulu tak minat ada fm nie...tapi bila ramai rakan bloggers yang bagi..so weols jadi teruja lak ngan fm nie....huhuhu

sw33tdarling.com said...

woowww.. lagi penuh laa fridge u kan... bestnya ada collection.. i ni tak boleh buat collection, byk sangat tangan gatal kat rumah i tuuu

IdaShah said...

bertambah byk koleksi u sis
semua cute2 belaka

rasp said...

lieya,
: idok le penuh bebenor esbok tu...tapi byk lah gak :)

zie,
: insyaAllah, one day u akan dapat gak jejak tempat2 tu nanti sis...

aishah,
: tenkiu...

syana,
: org memberi, kita terima iye dak :)

hanim,
: iyelahkan sis, lain org lain hobinya :)

nuraarin,
: ya betul...leh jadik pembakar semangat gitu :)

ciklinn,
: ooooo hantu gak ek :D

atty,
: tu aaa tengah dok cari white board yg cantik skit..

farra,
: memang best laaa sis...

posh,
: i oso like hehehehe

elly,
: a'ah kat kedai buku ada, tapi yg sempoi cam kat ofis nye...nak cari kot2 ada yg lain skit ada design gitu..

joy,
: oooo collector gak ek..a'ah cute kan sis..

hezesuze,
: ooo iye ke...bila makin byk makin teruja je kan...

amy,
: i pun sama gak...sapphire kkdg dok main2 tapi dia takat main tolak2 kat fridge je, takde tanggal2 sbb dia tau nanti kena sound system dari parent dia hehehehe

idashah,
: syukur dah bertambah dah sis..

mummysyafie said...

nor pun tgh gigih kumpul FM..tapi tak banyak lar sis. sikit je koleksi nor tu

Dee said...

i pun dh byk sis..x letak fridge dh..sbb fridge ni rendah..kena cari alternative lain gak..