Wednesday, October 6, 2010

... easy ...

Semalam dinner kat luar je, sebab kemalasan plus nak gi membeli grocery bulanan w'ouls...So, kata sepakat gi makan kat Restoran Abdullah Chan nie...Bila ke kedai nie terus teringat kat Sis Ratna, sebab kalo tak silap i, nie antara restoran fav. sis nie..Tapi nie bukan pun nak crite pasal food kat sini......

Bukan tak sedap food kat sini, sedap tapi i tak snap gambar food pun...bila takde gambar tak feel nak story morry kan  :D  Nie nak story pasal Si Sapphire nie...Sebelum food sampai i ada snap gambor nie atas permintaannya "Ibu, nak smile pleaseeeeeee"/  Bila dia sebut "nak smile" tu maksudnya nak bergambor lah tu....Bila snap je, dia buat mimik muka nie....

Tau tak style apa tu....Tu lah style "Easy"..... "Easy" apa?  "Easy" RHB laaaa....camni...
See, amacam, sropa tak? Sropa tang kenyit mata je *ihiks* ..... Kids nie ada-ada je kan...Daya imaginasi dorang nie tinggi, and cepat je relate itu ini hehehehehe....

8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

comel oo sapphire buat kenyit mata tu..tergoda untie tau..yg pasti sapphire lg comel dr iklan RHb easy tu...

SyaNa said...

hehehe comel la sapphire
serupa!!
ala ingat sis nk tunjuk gambar food :(

Hezesuze said...

fuyoooo mmg sejibik cam kartun rhb tu uols...huhu

☆ lieya latif ☆ said...

aduh sis, comelnye sapphire buat camtu ...pandai die buat....cantik jek jadiknye hehehehe...kalo mia atau mija buat mmg failed..due2 mate tekenyit2 hahhhahaha

Dee said...

Ya Allah..chicky betullah si sapphire ni..kemain bijak lg..tgh mood baiklah tu kan..kalo x..masam je..siap jeling2 lg tau..hahaha..

POSH76 said...

Comella dia sama tau hehe...restoran ni sedap chinese food dia..yang penting halal hehe

eLLy said...

aaaaa... sooo cute .. ;p

mummysyafie said...

eceeehh..sapphire main kenyit mata kat untie..kiut larr