Thursday, October 7, 2010

... breakfast & course ...

Today ada half day course/ceramah kat opis i...So i kena pegi lah jap lagi... Sebelum tu, sempat i breakfast smoked chicken sandwich...Bekal dari rumah :)  Takut kang perut dah kenyang, mata ngantuk je dengar ceramah tu kan hehehehehe
Malas tul nak pegi course nie coz tau i mesti attend half way je...Kul 10.00 big boss sampai ofis so haruslah i keluar kan... Sebenarnya best kalo dapat attend all the way, yg malas tu sbb baru syiok nak menimba ilmu, dah kena kuar huhuhuhu....

K lah.... gotta go... Selamat bekerja uols!

11 comments:

POSH76 said...

i like la ur sandwich...baguskan bawak bekal dari terjamin kebersihan & menjimatkan...hehe

.s.o.f.i.a. said...

macam best dan healthy jer ur bfast...... me tiap2 pagi nasik goreng. padan la badan dah macam cucur badak goreng dah..... =)

Softtouch [Hanim] said...

mcm sedap je sandwish tu...halfway plak yer sis dpt attend...xpelah sis bkn sngaja pun kan tp sbb boss dah dtg..

SyaNa said...

mengamcam la sandwich sis tu
selamat berkursus!!

rATu kEBaYA said...

selamat berkursus sis..

tapi sandwich tu memang menarik

eLLy said...

Soo healthy .. i had nasi lemak tadik ;p

cha said...

menarinyaaa breakfast tu, alahai lapar-lapar.

Dee said...

sedapnya nmpk sandwich sis tu..i dh lama x bwk bekal..

nieda said...

sedapnya sandwich tu

lily lotus said...

orang kuat boss memang gitu :)...happy working sis

mummysyafie said...

sedap sis..teringin nak gi subway lak