Friday, September 3, 2010

... telinga ku masih tidoo ...

Kisah benar, lawak sengal pepagi time sahur......

SH : Ayang semalam penat sangat ek...tido awal..
Me : A'ah, exhausted... (awal pun kul 12 ye)...naper ya...
SH : Tak semalam bla bla bla...(he said sumthing, tapi i dengar)...
Me : Laaaa, iye ke...
SH : Iye
Me : B nie bior betul...jgn buat lawak...uish terkejutnya....
SH : Laaaa betul laaa..apa yg nak diterkejutkan sangat?????
Me : Mau tak terkejut...accident ke apa???
SH : Accident????
Me : Iye laaaa Jessica Alba mati tu....accident ke apa?
SH : Ntah le, mana tau hehehehehe
Me : Laaaa apsal ketawa plak nie...
SH : Bila masa plak Jessica Alba mati????
Me : Tadi B cakap tu....
SH : Tadi B ckp, semalam dua tiga kali jap jap letrik mati....jauhhhh bunyinya dari Jessica Alba mati...hahahaha takkan lah posa2, pendengaran pun dah kurang hahahahaha...
Me : hahahahahaha...masyaAllah...macam mana leh ayang leh dengar lain ek hahahaa..

Apalah i nie kan.  Telinga ku masih tidoooo lagi time sahur tu :D

12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sis tgh mamai kot..tu smpai tlinga pun leh tido..he he he

Sharinginfoz said...

nak buat macam mana dah mamai kan

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahaha tegelak2 lieya tau sis....tu laa pelik gak tetibe lelaki gosip pasal jesica alba heheheehehe.....

ni sure mamai2 lagi ni sis...takpe2, leh jadi bahan gelak penyegar mate pagi2....hehheehehehe

Iman's Umi said...

1st time dgr telinga tido, tp dlu kejadian camni penah berlaku pd kwn sy, form 2 dia demam, mak dia tanya 'ko nk kawin ke Ila?' dia jeb 'yela'...smpi 2 kali mak dia tnya dia jwb sama...rupa2nya time tu dia lapar dan dia dengar mak dia tanya 'ko nk nasi ke Ila?'...ape kes form 2 dh nk kawin.

ratna said...

ha ha ha.. kelakarnya.. ini mmg kes penat betul ni..

atty's said...

penat sangat campur tgh mamai tu sis..raya mana taun nie sis

Dee said...

mamai lah tu sis..hehehe..lawak2..

eLLy said...

ngeh ngeh ngeh Jessica Alba yg jadi mangasa :)

rasp said...

hanim,
: tu lah kan....

sharinginfoz,
: well, watodo, ayam patuk, itik sudu....

lieya,
: tu la pasal...tetiba bangun sahur nak gossip pasal artis kan..hehehehe

iman's umi,
: hahahahaha...boleh plak gitu :D

ratna,
: memang semalam penat banget..

atty,
: tu lah kan sis...utara sis wuhuuuuu

dee,
: mamai ke pekak hahahahaha...

elly,
: tu la pasal terkezut beruk..paberet artis tuuuu :D

lily lotus said...

kahkahkah! funny lah u sis :P

ikiqzana said...

hahaha.. geli ketiak i bila baca n3 ni.. tapi klu skali imbas mmg cam jessica alba mati.. hihihi.

Eri-chan said...

i kalau pepagi org ajak borak i tak dpt concentrate..nak layan balas borak tu pun x dapekla..mood pagi mmg mcm jiwa kacau,..