Wednesday, September 1, 2010

... spa ...

Ada sorang ofismate i gi ke Bandung sblum posa haritu, and she gave me ole2 nie...i loike!  Rasa cam dapat membelai diri ala2 spa kat umah je hehehehehe

Ni untuk lulur badan.  Dah try memang best, wangi and kulit terasa licin je lepas discrubkan....

Ni plak lotionnya....

Kata tak berminyak, tapi bila i sapu kat tapak kaki, bila jalan rasa cam melekit skit... but bila disapukan kat tangan ok je la, rasa moist and wangi je. 

Thanx for tis gift! Memang i suka sgt nak nak yg utk lulur badan tu...Berseri-seri nanti i raya nie hahahahaha....

21 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wow sis, mcm best jek lotion tuh....lulur tu bagus tau sis diamalkan selalu...rase badan ni segar jek n bersih.....

mase lieya gi bandung bulan 6 aritu , singgah spa dieorg...mmg terbaik servis dieorg sis.....tak segan silu sental badan kite ni huhuhuhu

J.L said...

suka gak dgn product2 cam ni..

POSH76 said...

Sis dah laa fair bertambah2 radiant nanti di pagi raya..tp lulur mmg elok diamalkan...cuma kekadang rajin dgn tak rajin ajer...saya ler tu hehe

ratna said...

kaler purple dia menarik.. dari gambar dah mcm agak dah ni bau wangi dia..

Softtouch [Hanim] said...

wa...mesti berseri2 sis di pagi raya..mesti bau wanigi jer nnti..betul kalu kita rajin sental bdn kulit cntik n bersih..tp sy malas..camnelah tu..:)

Iman's Umi said...

Ckp bab lotion, kt umah tu losyen free x berganjak isi kandungan dia...dh cuba pakai tp rs melekit jugak, bau oren dh best dh.

rasp said...

lieya,
: a'ah mmg best kan bila buat spa kat sana...dah le murah, beriya2 dorang buatkan...mmg berbaloi2 lah sis...

J.L,
: best kan :D

posh,
: hah! me fair...ayoyo, nehi nehi..mana ada fair...tu aaaa..me pun ada gak pe'el hot hot chicken s**t....

ratna,
: tul sis, pepel dia mmg menarik..

hanim,
: tu perasan je sis..tapi tu laaa i pun tak tau takat mana kerajinan menyental i nie bertahan *ihiks*

rasp said...

iman's umi,
: yg melekit2 nie mmg kureng skit kan sis...

Sharinginfoz said...

ingatkan jem untuk roti

Performance Bulan Ogos

.s.o.f.i.a. said...

cik rasp nie manjang dapat ole2.... jeles!!!!!!

nieda said...

bestnya sis dpt ole2 dari seberang..boleh manjakan diri..

~~Ciklinn~~ said...

wahhh syokknyerr...leh lah buat sesi lulur melulur nie.... bersinar2 dipagi raya hihhhh....

mummysyafie said...

tak sempat ke spa, leh la buat sendiri kan sis.

nor pun tak suka kalau losyen berminyak camni

Dee said...

sukanya lulur..nak2 org bagi..syok je lps mandi...licin gebu..hehehe..

cha said...

mesti mulus je kulit akak raya nnt ;)

maya amir said...

wahh bestnye buleh berlulur2:)

reena said...

hamboi..hamboi minyak kelapa dara tuu!! tettt haha~

@xiM said...

Alhamdulillah murah rezeki akak..:)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

untung la sis, dapat ole2 dari bandung.. masa saya gi bandung,tak pulak saya jumpa benda alah ni, kalau ada, nak jugak saya beli, boleh sental sendiri kat rumah kan. hehhe

ikiqzana said...

best nyer sis dpt ole2 dari bandung.. berwangi-wangian ler raya ni.. hihihi.

rasp said...

sharinginfoz,
: hahahahaha...lawak laaa

sofia,
: alooo jgn jeles...dah org nak memberi, akak terima je lah :D

nieda,
: tu lah kan sis...

ciklinn,
: hehehehe silau mata famili i nanti hehehehe

mummysyafie,
: tul tu sis...i pun tak gemar kalo minyak nie...

dee,
: tu yg terasa terlebih gebu kot...dpt free :D

cha,
: kalo rajin memanjang leh le mulus...kalo setakat rajin sekejap, karat le balik hehehehe

maya amir,
: bestkan sis..i pun suka...

reena,
: lepas ni i tetttt semula kot kan hahahaha

axim,
: syukur alhamdulillah ....

mimi,
: dia jual kat supermarket sis...coz masa i gi sana, i suka peratikan gak benda2 kat supermarket dia...pernah ternampak nie..tak beli..rezki nak dpt yg free :D

ikiqzana,
: tak yah pakai perfume kan hehehehe