Wednesday, September 29, 2010

... kuih samprit ku ...

Hari nie mood ku sungguh ke laut...so kita layan entri lite-lite je dulu ya...Buat Sis Afkar'z and also Sis Dee , sila jamu mata uols...this picture says it all :D .


Uols tengoklah si Sapphire nie...baeeekknya dok makan samprit tu...Dah settle kat dia sorang je kuih samprit tu...bangun pepagi *still dalam baju tido kaftannye* terus tuju cari samprit, makan 3-4 ketul...so untuk breakfast, lunch, tea & dinner... Dari mula i bawa balik rumah kuih tu, dalam sehari mesti makan nye lah...

I pun terperanjat gak tau...tak sangka langsung dia suka samprit tu...This year 1st year dia tunjukkan minat dia kat samprit nie...next year kena order lebih laaaa....So buat kawan-kawan ku terutama yang berdua di atas tu..dukacita dimaklumkan kuih samprit ku tu sudah habis yaaaaa....

14 comments:

POSH76 said...

alala shedapnyer makan kuih semperit yer...tetiba tngk Saphire tingin lak nak makan hehe

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh tak sangka kan pandai sapphire mkn samperit..selalunye budak2 ni suke biskut yg ade coklat2 mcm almond london ke......

betul tu sis, dah die suke makan, tahun depan mmg kene order lebih kuih ni sis heheeheh

Hezesuze said...

selalu kan kalo time2 nak abis raya baru ler gegeh nk carik kuih raya tuk dimakan kan kan...tapi weols pun mmg suka ngan kuih semperit nie...now pun smbil on9 smbil makan semperit...huhu

nuraarin-life said...

ni mesti sedap sgt samprit tu sampai saphire asyik ulang makan...

saphire, aunty nak cikit boleh tak??

ieda said...

hi seksinya saphire..dah basuh muka ke belum tu?

Softtouch [Hanim] said...

kalu dah suka tu xmandi pun xpe janji dpt bedal semperit yer saphire...

tahun dpn atau raya aji ni sis wajib kene order kuih semperit nie...

eLLy said...

alahai sopan nye dok menghadap kuih samperit ..

nieda said...

x sangka pula sapphire suka mkn semperit. maknanya thn depan punya raya wajib order

SyaNa said...

alolo comelnye
muke masyam2 lagi teros mkn semperit
sedap sgt la tu sis

zarin said...

hehe sis, hasya pun suka sgt semprit mcm ni..siap bawak pi skolah lagi :D

IdaShah said...

dah lama tak makan kuih samprit..
suka betul sapphire makan kuih

rasp said...

posh,
: oooopssss mana nak cari ek????

lieya,
: tu aaaa i pun surprise gak dia suka sangat nie...next year kena order extra...

hezesuze,
: tul tu, w'ouls pun gitu..last2 nak habis syawal, baru gigih carikan...

nuraarin,
: maaf ye aunty, dah "selamat" dah semuanya :D

eida,
: hehehehehe lum mandi la aunty..fresh from bed :)

hanim,
: hahahahaha janji bedal kan sis :D

elly,
: tersangatlah 'sopan'

nieda,
: ya betul, wajib order lebih...

syana,
: extra sedap bila makan time masyam2 hahahaha

zarin,
: ooooo leh geng dgn sapphire la nie...

idashah,
: i pun baru tau tahun nie dia suka samprit...

Dee said...

hahaha..xpelah sis..xde rezeki kitorang..budak2 nk makan bg jelah..hihihi..

@xiM said...

rajinnya budak tecit nih!!nak buat menantu lah.heheeee