Tuesday, September 28, 2010

.. jamuan raya ...

Hari nie ada jamuan raya hanyalah kecil-kecilan aja....takdelah buat katering bagai...gabungan masakan dari staff floor i and lagi satu lagi floor yang lain, dah sepakat seperti setiap tahun untuk buat jamuan raya nie... Jez for us and oso sesiapa yang happens tu datang to our floor dijemput sekali...

Me masak apa????  Nampak roti jala tu...tu i nye hasil 'order' hehehehehe...Roti jala & kari; order saja...tahap kemalasan nak masak banyak2 and angkut ke ofis dah meresap....Tak kisah le asal bawa something kan...Yang masakan bawah tu yg kaler gelap2 skit tu, i tak tau nama masakannya sbb opismate i tu ntah ke mana, tapi i dah rasa skit tadi nie, sodappppppp...Menu yg dipersetujui yg tak nampak dalam gambar adalah laksa, nasi goreng, yong tau foo, lemang, mee hoon goreng, kek coklat, kuih talam cendol & talam sagu, buahan and air oren.

Tu antara food yang djamu...time amik pics nie awal lagi so staff bersama food memasing tu ada yg lum sampai opis lagi.  Kalo rajin nanti i snap2 pics lagi with tetamu yang datang kan, kalo dak, sekian, wasallam je lah iye....So today, makan makan makan kerja...kerja ke? jangan amik rasmi ular dah....dah kenyang melengkor zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

12 comments:

POSH76 said...

bessnyer sis makan2 raya lepas budget lunch...nanti nak tngk lagi gambo makanan suker hehe

☆ lieya latif ☆ said...

FUH BAGUS gak mcm ni sis....msg2 pakat bawak sorang sikit...tau2 meriah jek tgk menu .....

kalo kat tempat2 lain lieya tgk kebanyakan sume pakat order2 jek gitu...so org kate tak variety laa sgt kan...

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...dahlah tgh lapar nie...bagus..masing2 bawk mknan masing2..

nuraarin-life said...

aarin pun baru sahaja siapkan tempahan roti jala pagi tadi...

Dee said...

nti i buat2 lalu opis u eh..muahaha..

rATu kEBaYA said...

sis... bestnya.. h

Hezesuze said...

wah kira opn hse tema pot luck lani ek...bagus tu...huhu

nape ek kalo kita dah kenyang mesti ngantok?? hahaha

eLLy said...

Makan.. makan.. makan ... saya sangat sukaaa

Nur Misnan said...

salam rasp..
tak jemput pun nak makan.. huhuhuhu

nieda said...

sedapnya menu open house..bestnya

SyaNa said...

jelesnyeee..opis sye xde pun :(
mmg bleh save duit belanja ni

lily lotus said...

blurp alhamdulillah :)...seminggu kenyang ekk sis..hihi