Wednesday, September 8, 2010

... i'm back ...


Salam my fwenz....I'm back in KL...untuk sementara waktu je...InsyaAllah lepas sahur pagi Khamis, bertolak semula ke Penang. Dikesempatan ini, i nak ucapkan jutaan terima kasih atas ucapan takziah and doa2 kalian semua. I really really appreciate it...

Today nye aktiviti hanyalah untuk mengemas rumah sebab tinggalkan rumah ahad sudah dalam keadaan kelam kabut.. Then tengahari nak gi amik Emerald from school and ke kedai kejap, nak belikan Aqua seluar rayanya. Bajunya dah lama belikan, seluar je belum..Patutnya hari ahad tu nak settlekan tapi iyelah kan...

Kejap je masa berlalu, ramadhan dah nak sampai ke penghujungnya...ntah sempat ke tak lagi untuk kita sama-sama merasa ramadhan yang akan datang. Again di sini, i ingin meyusun sepuluh jari memohon maaf andai ada salah & silap saya pada anda semua...Takde niat dihati ini nak menyinggung perasaan anda, tapi i nie hanyalah manusia biasa yang mampu membuat kesalahan.

Pesanan penaja i pada semua : Pada yang nak balik kampung, safe trip, ingat pada yang tersayang...bior lambat asal selamat. Semoga selamat pulang dan kembali. Pada yg bermain bunga api atau mercun tu, berhati2, perhatikan anak2 kecil jangan pula yang besar2 nie dah syiok sendiri plak kan. Makan rendang, ketupat, kuih raya berpada2 jangan plak, kilo2 yang hilang selama sebulan tu, dalam sehari dua muncul kembali *peringatan utk diri sendiri nie * Ha! Pada yang lum bayar zakat fitrah *ada ke?* cepat2 bayor! Pada yang terpaksa kerja tu, sabar ek....redho je laaa, insyaAllah next year, uols plak dapat bercuti...Whatever u do semasa raya nie, jangan ter-over...beringat2 sama... Semoga kita semua berada di dalam lindunganNya sentiasa, insyaAllah.


Akhir sekali, SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI bersama yang tersayang dan semoga kita ketemu lagi di lain waktu, insyaAllah....

* Entry berpelekat hingga esok, andai ada entri baru, kat bawah iye :D

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

selamat hari raya sis...maaf zahir batin..untuk sis jgk..berhati2 jalan raya...semoga gembira dihari raya..

L@n@ said...

selamat hari raya sis...maaf zahir batin...

momguess said...

selamat hari raya
maaf zahir batin

atty's said...

bulan puasa bulan mulia
baju melayu cantik bersampin
Selamat Hari Raya
maaf zahir batin

Shopaholic Mama said...

Sis, Selamat Hari Raya from us to yr family too!

Have a safe trip and enjoy yr celebrations with yr family!

Dee said...

selamat hari raya sis rasp, maaf zahir batin..hati2 di jalanraya ye..

zahidah dihaz said...

salam aidil fitri maaf zahir batin...

Moralle said...

Selamat hari raya dearie to u n family......luv luv.

eLLy said...

Selamat hari raya sis & family
Maaf zahir batin

UnGu VioLet said...

slmt hari raya Aidilfitri.. mohon maaf zahir batin dr mar..

lily lotus said...

salam aidilfitri sis :)