Thursday, September 23, 2010

... hadiah raya ...

Kita stop jap crite aktiviti raya...i nak show op skit hadiah raya i.  Wah! bunyi real je hadiah raya...to me hadiah la kan...Nak tau apa hadiah rayaku....

Dapat kad raya from my fwenz laaaa....

Ni dari sis Perantausepi

Ni plak dari sis Ikiqzana

Makacih bebanyak ya postkan kad raya to me...tahun nie me tak sempat nak gi beli and post kan kat uols...tapi dah wish kat blog kira acceptable lah kan kan kan *ihiks*

Ni plak dapat kotak ajaib doraemon hadiah yg best2 dari Sis Ell.
Dapat mug, kurma & cookies yang sodap....Mug tu special oooo siap ada engrave gambar sis Ell  lagik...i loike!

Yang nie membuatkan i tersengih kegumbiraan gak...dapat jem/lempok durian yg yummylicious *sis, dah tinggal separuh, laju je w'ouls makan nie* and oso dapat stickers oooooooooo stickers bukan sebarang stickers, stickers butterfly ooooooo paberet i :) tu bukan for my kids kan kan kan ngehehehehe  Yang sedihnya ada lagi satu balang, balang acar buah tapi balang tu pecah...so tak dapatlah nak merasa...

annnnnndddddd jeng jeng jengggggg dapat buku oooooo!!  Lepas nie tiap-tiap hari mesti i dok tersengih je ...

and nampak tak kata-kata pujangga sis   "Sahabat ibarat buku.  Semoga persahabatan kita memberi manfaat sebagaimana buku yang terus abadi manfaatnya sepanjang masa" InsyaAllah sis....

Dapat parcel nie sebenarnya dah lama...tapi disebabkan i ada emergency and amik cuti awal dari yang sepatutnya, jadik dapat lah lepas raya le...Dah tu, parcel nie plak ada sorang opismate i nie yang tolong  terima kotak nie awal2 dulu tu...tapi bila i masuk keje, dia plak yg cuti...Kiranya semalam baru lah dia leh serahkan kat i parcel i nie.  Syukur selamat sampai...

Sis, thanx a million sis Ell , suka banget banget...acar buah tu memang takde rezki laaaa tapi bau dia walla! i tau mesti sodap.....thanx again ya sis!!!

16 comments:

rATu kEBaYA said...

best2lah hadiah yang sis dapat..

Softtouch [Hanim] said...

byknya adiah yg sis dpt...best2 plak tu..mcm2 ada..sy tahun ni kad raya dpt sekeping jer...:)

alahai syg plak acar buat tu balangnya pecah..xpelah xde rezeki...

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis...murah rezeki...mcm2 dpt hah...mmg syok woooo...tu la seronokkan ade kawan2 alam maya.....walau ade yg tak penah bersua muke, tapi rapat mcm dah kenal lame kan sis......

SyaNa said...

wah meriahnye hadiah..banyak btol ek :-)
murah rezeki sis

ct_nurmarlissaa said...

oooo...jealous..nyerr kiter....ermmm...meriah sungguh....anyway really happy for u....

L@n@ said...

bestnya kalau kawan sayang kat kita kan sis?... jeles wehhh...........

ikiqzana said...

alaa.. sis x kisah pon klu x balas tahun ni.. i ni pon baru nak balas kad raya sis punyer tahun lepas. baru la raya ni ada kesempatan.. hihihi

momguess said...

best dpt hadiah raya

POSH76 said...

bessnyer sis dpt hadiah raya....murah rezeki hehe

~ Lady ell ~ said...

Alhamdulillah...slmt sampai ketgn sis.risau jugak sebenarnya..:)tapi apa2 pun sebarang kerosakan Ell minta maaf n pasal acar tu yer..mungkin silap ell jugak tak balut elok2.buku tu sebenarnya hadiah utk harijadi sis sekali ngan stickers ..tp dah alang2 nk bg mug raya tu...so,sekali harung lh tu.dan...Ell ikhlas.Takyah susah2 nk berbalas k.Sis pun dh bnyk sgt bg hadiah2 semua.terima kasih.

.s.o.f.i.a. said...

tak aci!!! my kad raya tak dimasukkan sekali...... merajuk!!!!!
(sila pujuk dalam tempoh 24jam.. he he)

Hezesuze said...

wah! banyak nye adiah & kad uols dapat..hehehe

uols xnak bagi weols adiah ke?? ahakss

Eri-chan said...

bestnya dpt byk hadiah....sayang acar buah pecah yer...mesti sedap tu..huhu i suka acar buah

IdaShah said...

murah rezeki sis dpt byk hadiah

.s.o.f.i.a. said...

kak rasp, dah dapat hadiah tu...... thanks a lot sist!!!! suka sangat2..... sumpah tak tipu!!!!

Dee said...

i pun dpt..tp lum publish kt blog..nanti i publish..sib baik my acar x pecah..hehehe..