Monday, September 27, 2010

... assesori tambahan ...

Masa raya kelima aritu, w'ouls balik ke kampung SH plak... Ni gambar si Sapphire hepi sebab dapat baju baru dari atuknya...disuruh try, senyum hepi walopun baju tu adalah besar, ikutkan next year leh le pakai...tapi takkkkk dia nak gak melaram pakai baju tu.....

Tapi dia nie memang ada je 'aktiviti' sampingan dia....see sepit baju nie...

Nama pun 'sepit baju' kan...haruslah di sepitkan ke bajukan, nie pun separuh dah tercabut tau......

Nie lah results rekaan Sapphire sebenarnya...tu yang muka lagi2 satisfied tu...dah le melaram baju baru yang besar seharian kat umah, half day dia catwalk dengan assesori tambahan dia tu, orang datang beraya pun, dia buat dono je, nak nak bila atuknya suh biorkan aje, budak2 katanya.......
 Tengoklah muka noti dia tu...geram je i tengok tau!  Hai anak...anak...sabor je leeee :D

18 comments:

Sharinginfoz said...

memang gaya sapphire yang anggun dengan kepit kain

ratna said...

ha ha ha ha.. dlm diam dia tu buat rekaan sendiri yer...

Softtouch [Hanim] said...

kreatipnya sapphire nie..budak2 kan dpt baju baru, mmg melaram lah kejenya..shh nk tggalkan baju tu..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...kreatif.....penoh bergayut2 sepit baju tu hah keh keh keh

wah syok anak dare nie, dpt baju dari atuk lagi hah....cantik lak gaun tu....syg tul atuknye kat cucunye heheeheheh....

L@n@ said...

designer to be .. hihi

rasp said...

sharinginfoz,
: anggun!!! hahahahaha lawak...

ratna,
: a'ah...dia nie kalo diam2 ada je laaa 'hal' dia...

hanim,
: tu la pasal...ingatkan nak simpan le baju tu bila dia besar skit kan...tapi takde maknanya...seharian dia pakai baju besar tu...:D

lieya,
: masa i snap pics tu dah tengahari...pegs tu dah tercabut dah separuh..kalo dah lagik banyak ooo...atuk mana yg tak manjakan cucu kan sis kan...

lana,
: designer nie lum tentu ada org berani pakai baju yg didesignkan tu :D

.s.o.f.i.a. said...

haha............. reminds me of satu insiden kat opis dulu2...... my ofis area kola kedah, so time2 nak ribut angin memang tak hagak2 la....

i was wearing dress takat lutut kain licin...... memang marilyn monroe la terangkat!!!! gila malu.... naseb bek tadak orang......

caner i nak pi kat keta???

i took the paper binders yang kaler itam besi tu, kepit keliling skirt..... ha ha, berkesan!!!!!

moral : nak pi kerja jangan gatai2 pakai skirt singkat.

Mak Su said...

keh keh keh, kreatip! nanti boleh lawan kimora lee :)

rATu kEBaYA said...

kreatif ye saphire ni.. hehehe.. jadi designerlah nanti

nieda said...

hehe...kreatif anak dara sorang ni

eLLy said...

ini klu Kimora lee tengok mesti dia tiru for Next year punye collection ;D

IdaShah said...

ada2 jer kan..byk akal :)

ct_nurmarlissaa said...

nomeii nyaa .....

sWeEtDaRLinG said...

hahahahaha....
clever laa my DIL...!! betul laa tu, sepit baju kenalah sepit kat baju...

POSH76 said...

kreatifnyer nanti leh jadi fesyen designer...hehe

maya amir said...

she's creative laa.. mcm mommy die..:)

nuraarin-life said...

kreatif betul saphire ni.. boleh jadi fashion designer

Dee said...

sapphire..cutenya..tp kalo jumpa dpn2..pemalu..