Wednesday, August 11, 2010

... waktu ...

Salam my fwenz....selamat berpuasa ya...bangun sahur tak? :) Slalunya bila memula nie, w'ouls rajin le bangun tapi bila dah masuk half...mulalah memasing malas nak bangun... Takat bangun untuk minum air je.... Terawih tahun nie, nampak gayanya miss lagi i nak dapat berjemaah kat masjid sebab Sapphire masih lum leh behave, so i le kena jaga dia kat rumah.... Rindu nak gi berterawih kat masjid nie ...hopefully by next year, dia leh behave lah kan ....



Waktu bekerja kat ofis pun berubah bila masuk Ramadhan....best! Masuk kul 8 pagi balik kul 4 ptg..... I loike...Sempat sesangat lah untuk i bersilat kat dapur kalo timing gini :D


So uols, amacam? Ada perubahan waktu kerja dak bulan Ramadhan nie?

21 comments:

atty's said...

beshnya sis..leh balik awal..
aty takde..ikut ..pd keje.kalo tade keje .leh cabuttt..

J.L said...

awal ni cam xcited nk bgn sahur kan?

ct_nurmarlissaa said...

ermm...we alll pun samerr mula posa...semangat bersahur....an i pun masuk awalll 8 am but balik 4.30..nak balik kul 4....waaaaaaa

POSH76 said...

bessnyer sis I nyer company balik awal 0.5 jam ajer...huhu

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye sis....leh balik kul 4 tu...kalo gomen, paling awal amik wp 1....masuk kul 7 setengah balik kul 4 setengah....

betul2...bulanpose ni mmg tekocoh ar kite balik keje nak masak kan sis huhuhu

~~ciklinn~~ said...

hihiihi lin duk umah pun jadual berubah gak... sbb kena masak petang2 hahhahahha

Cik Wanie said...

uish bestlah akk,
bole blk awal,
nanti bolelah masak utk berbuka kan akk,
hihihi:)

@xiM said...

saya punya opis pun leh balik awal setengah jam..4.45 dah boleh balik.biasanya 5.15..:)

rATu kEBaYA said...

perubahan waktu yg paling best sy tgk ni.. sy balik awal jugak tapi jam 5 je dari jam 5.45..

Sharinginfoz said...

baguslah boleh balik awal kan....

UV Hampir 1,000

ch@ said...

yups ada perubahan, tapi yg pasti mesti jln jemmed gila, sbb ada yg tak puasa dok nyelah sama...

ikiqzana said...

opis i sis.. balik kul 4.30 ptg. tapi kena tggu smpi kul 5 coz suami balik kul 5.. kena balik sama2.

balik cpt makanan dimasak pon cpt terhidang.. seronok anak2 u sis coz balik awal.

rasp said...

atty,
: kalo i settle keje kul 3, dah leh balik ke gitu hehehehe lagik best!

JL,
: ya betul...

ct,
: slalu gitu kan..awal2 je semangat :D jom jom balik kul 4 :D

posh,
: la iye ke..sob sob sob..tumpang sedih ...

lieya,
: aduh, masuk kul 7.30 tu..awalnya....

a'ah kan mmg terkocoh2 je kita dibuatnya...

ciklinn,
: iye lah...suri rumah pun harus tukar jadual hehehehe

CW,
: a'ah sis...tuuuu yang nak balik awal sangat tu...

axim,
: ok gak tu kan...

aishah,
: ok la tu sis, kul 5...

sharinginfoz,
: a'ah mmg bagus...sempat nak masak..

cha,
: a'ah...tapi kalo timing ok, insyaAllah leh sampai awal...

ikiqzana,
: i pun balik kul 4 kan...tapi kena wait cik abe sampai kul 4.30 gak huhuhu tapi tak kisah..kira ok la timing gitu...
a'ah dorang mmg suka bulan posa...mmg kerap leh dinner/berbuka sama2...

Drama Mama said...

i takyah balik...memang dah ada rumah tetiap hari. sorry lawak psycho di pagi hari ekekekkeke

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Shopaholic Mama said...

for me, mcm biasa je. I prefer lagi lambat, so balik boleh terus buka puasa.

but for you all, have to lah coz KL ni selalu jam kan, bilalah nak sampai rumah.

Dee said...

pukul 4 dh balik? bestnya..i kul 4.30..

Lady Dyla said...

Sis.........!!!
I teringin giler nk tgk...
tak dapat... :'(

ratna said...

hu hu hu.. saya jugak yg masuk pukul 8 abis pukul 5..

mummysyafie said...

cepat nya balik kol 4..kami ni macam biasa je sis. dah la tue..dgn jem segala bagai kat putrajaya ni

Eri-chan said...

bestnya bali awal..
i balik jam 5 ptg pun dah jem kat ampg point ni..haish...mesti kena cepat2 blk nak rehat2 kat rumah..pastu baru masak

Mrs.Sheikh said...

kite balik kul 4.30 la kak ..masuk 7.30. cam tak best aje.. mana ada org rajin dtg 730 tuhh :D