Tuesday, August 3, 2010

... tido ...

Ni kejadian last week kot... Sapphire not feeling well..selsema. Musim kan...Malam, lepas makan ubat, beriya2 nak tengok Barney....

End up, Barney tengok dia hahahahaha...
I angkat dia and put her to bed pun dia tak sedar :D

15 comments:

@xiM said...

oloh oloh comeynya dia tidor macam tu..:)

ratna said...

cam tu pun boleh tidooo.. hik hik.. dasat..

sis.. baru tersedar, background kita sama la.. tp kaler jer lain..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai kesihan si comel sis ni hah......harap cepat sembuh yeak sayang.....

e_ja said...

alololo..shian dia..tp tido pun chumel..:-)

atty's said...

penangan ubat tu kot..letih sgt pun ye kot.tu..lena je.

rATu kEBaYA said...

samelah dengan uzair demam selsema mmg musim kot.. lepas makan ubat je terus gedebush tido..

POSH76 said...

alahai ciannyer dia la ni musim selsema batuk mai balik..tu mesti dah laloq kene ubat kiut ajer hehe

eLLy said...

alahaiii cian nye ..
but cute ;p

momguess said...

comei giler sapphire tido!!!

Hezesuze said...

alalalala cutenye cara dia tido...

.s.o.f.i.a. said...

ala...... comey nyer!!!!!!

Dee said...

alahai..siannya dia..tu pengsan sbb ubatlah tu...

rasp said...

axim,
: kids tido gitu comei...
cuba kalo kita yg dewasa nie...
buruk je kan :D

ratna,
: a'ah kan...u ckp tu, baru i pun prasan hehehehehe...

lieya,
: by now dah sembuh dah sis...tq!

eja,
: bila anak tak sihat, mmg rasa cian je kan...

atty,
: tul tu sis...penangan ubat & letih tu jadik gitu :D

aishah,
: tgh musim demam lah tu sis...

posh,
: a'ah...i pun rasa dia laloq kena ubat tu hehehehe

elly,
: kalo kita gitu, cute tak hahahahaha...

momguess,
: comei cam i tak hahahaha

hezesuze,
: *ihiks*

sofia,
: sis, i rasa kalo u tido gitu pun mesti comei :D

dee,
: a'ah...i rasa pun pengsan sbb ubat :D

ikiqzana said...

semoga sapphire cpt sembuh yer..
penat sngt bermain la tu smpi x sedar..

mummysyafie said...

alahai..sian dier. waktu tak sihat kids mmg leh lena kat maner2 je. ikut suka diaorng nak landing