Tuesday, August 24, 2010

... pakai baju ...

Salam kepada semua kawan2 ibu......

Today Sapphire berkobar-kobar nak pakai baju atau dengan lebih tepat lagi button up dengan sendiri nye.  Selalu ibu buatkan tapi today, Sapphire nak usaha sendiri....

Mana button nie, ok ok dah jumpa....

Dah settle...check semua ok tak...:D
Yeah!!! Dah berjaya ....MERDEKA! Eh eh, merdeka?????  Kira merdeka dah le sebab Sapphire dah leh independently button up my shirt walopun ghupa cam Pak Uda, Pi Mai Pi Mai tu hehehehehe...senget pun senget le, yg penting tu.......
I Did It Myyyyyyyyyyyyyyyyy Waaayyyyyyyyyyyyyy :D

23 comments:

atty's said...

hhehehe..takpe..itu kira permulaan yang baik gak tuh

☆ lieya latif ☆ said...

kehkeh keh ...good job budak comel!! takpe laaa...mule2 ni ala2 pak uda laaa...pasni dah terra sure betul punye heheheeheh....

Softtouch [Hanim] said...

alololo..pndianya dia buttin sndiri..wpun mcm pak uda tp xpe jnji dia dah pndai button sndiri...gud girl lah..bijak!

zarin said...

comel comel :)
bagus lah sapphire ni..dah boleh pakai baju sendiri dah

nieda said...

hehe gud job si comel..usaha pasti jaya..lama2 nanti expert la

Aanas said...

Salam kenal..
hehe, lama tak tu nak boleh complete sumer butang.. :)

~~Ciklinn~~ said...

peaceeeeeeee... wah berjaya juga...pelokk sikit..

ratna said...

ha ha ha.. bebudak kalau baru nak belajar button sendiri..mesti jadi mcm pak uda tu kan..

.s.o.f.i.a. said...

pasni blajar ikat tali kasut plak yer sayang.... he he... cute sesangat la ur sapphire.....

ikiqzana said...

hahaha.. kelakar negok gelagat sapphire. comei gan baju mcm tu.

Iman's Umi said...

Nmpk muka puas ati dia...bagus3

cha said...

sangat berbangga dengan Sapphire. GoodGirl. Comel.

lily lotus said...

betul tu..comot2 pun dia pandai button sendiri..good girl

eLLy said...

hehehehe dah mcm Pak uda la :P

anyway good job ;p

reena said...

haha~usaha tangga kejayaan. Jangan pergi shopping complex pakai macam gini jugak sudah! :)

mummysyafie said...

teringat pak uda dalam citer pi mai pi mai tang tu sis..

takpe..ok lah tu. satu pembelajaran baru wat dier..

Mrs.Sheikh said...

gigihhh....cute.

Sharinginfoz said...

memang cantik sapphire pakai baju tu, macam tu pun ok juga pi jalan2 di pagi raya, he he he

najmi_paddy said...

hehehe...comei nye da bleh pkai baju sendiri..even xsame pun tp bagus..mmg ad semangat nk pakai baju sendiri...
1 tepukan akk najmi bg kat adik sapphire...
^_^

Dee said...

budak2 mula belajar button sendiri mmg mcm pak uda pi mai2 tang tu..comel..

rasp said...

atty's,
: mesti ada permulaan kan sis...

lieya,
: pak uda pun pak uda lah kan sis :D

hanim,
: tu aaa at least ada keinginan nak buat sendiri kan...

zarin,
: pakai baju sarung ok..yg jenis button nie slow aaa skit :)

nieda,
: tul tu sis...

aanas,
: salam...lama gak...dlm 20 minit gitu, terjelir2 lidah pun ada :D

ciklin,
: *huuugggsss*

ratna,
: apsal ek gitu hahahahaha

sofia,
: itu lammmmmbaatttt lagik sis hehehehe

ikiqzana,
: camnie lah kids kan sis...ada2 je keletahnya :)

iman's umi,
: mmg sungguh puas hatinya...

cha,
: tenkiu aunty!

lily,
: tak kisah lah comot kan sis...asal sdn bhd :D

elly,
: kan elly kan hahahaha

reena,
: jadik bahan org gelak je kalo kuar gini hahahahaha

mummysyafie,
: byk lagik learning proses dia kan sis...

mrs.sheikh,
: sampai boleh...

sharinginfoz,
: jadik trend nanti kang :D

najmi,
: tenkiu tenkiu....

dee,
: harusssss jadik pak uda kan ngehehehe

GreenJade said...

alolo tiut nyeeee dara sunti sis nih button up shirt dia

tgelak2 ai nengok shirt yg herot petot tuh hik hik hik

zahidah dihaz said...

comel je possing cam tu...happy sebab dah pandai butangkan baju sendiri...hehehe