Wednesday, August 4, 2010

... MummySyafie's GiveAway ...

Cam dah syiok plak i nie kan join contest....Ni nak join sis Mummysyafie nye giveaway plak :)

Seperti biasalah sis....gambar model blog i lah yang dipilih untuk mewakili i, the lil Sapphire :D I masuk satu kategori je ye sis...under 12 :)

Si Sapphire tengah syiok melayan kek :D Kalo tak silap i, nie kek yang dibeli for Agate's birthday....This is her potion.... gambar tak jelas sangat coz guna camera hp je :D Hope qualified lah kan.

Jom le kita ramai2 join giveaway dia....Ada 2 kategori plak tu.. Syarat2 GA nie, korang terjah kat sini ya....Gud luck and cepat coz closing date nye adalah 15 Ogos!

18 comments:

zie said...

Comelnyer la...ini budak....

so cute and mesti cheeky gilers..

Kniedaz said...

nak masuk gak tapi tak cari gambar lagi dlm folder..huhu

atty's said...

gudluck sis..

Hezesuze said...

wah join gak...bagus2...gud luck!!

ikiqzana said...

so cute ler sapphire..
gudluck.

Sharinginfoz said...

good luck...seronoknya dia makan

POSH76 said...

memang sesuai model ni...baru kecik kalu dah besar lagi laku hehe

alala kiut ajer....good luck yer sis hehe

LiL HuBBy said...

comey!!

.s.o.f.i.a. said...

comel nyer!!!!!!!!!!! good luck kak rasp!!!! aritu ingat nak join gak tapi godek2 tadak plak gambar + cake.... kensel!!!

ch@ said...

haha comel, nak masuk juga laaa :D

Dee said...

good luck sis..pandai dia posing..hehehe..

ct_nurmarlissaa said...

ermm..tiut nyerr....

arianna adrizal said...

da bsr daaa... =)

mummysyafie said...

beriya2 saphire buka mulut taw..

thanks sis sbb join.

Eyriqazz said...

wah,comelnya..nak cubit2 pipi ble?hik3

~~ciklinn~~ said...

ala tomeiii... gud luck yer sayang

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comelll......
gud luck saphire...

diehardfans_manga said...

ai...comei nye...
by the way good luck saphire for da contest..hehehe