Tuesday, August 10, 2010

... main destination ...

My main destination adalah jeng jeng jeng....

Yes! I dapat gi tengok wuhuuuuu....Memang rezki tul laa....See the ticket...Ada tulis Pintar kan... Ekceli Pintar Foundation nie aritu ada offer kat ofis SH untuk beli tiket dorang yang dorang dah buat bulk booking ... tapi ofis SH tak beli....tup tup hari khamis, dorang bagi 2 tiket free...dapat kat big boss SH, yang tak gemor tengok teater plak tu. Dia offer lah kat SH and SH lak dah tau bebenor i tingin sangat nak tengok Cuci nie...apalagi dia amik and kept quiet about it. Cam buat kezutan lah kat i hari jumaat petang tu *ihiks*....

Lepas dinner & maghrib w'ouls pun pegi lah ke IB....memang lah ramai umat. Pelakon semua handal2...tak caya? See ada pelakon tambahan kat tengah2 tu yg tak kurang hebatnya hehehehehehe....

Neway, yang paling best tu....i terserempak dengan Sis Mimi. Masa i dok naik tangga, i nampak tis lovely lady dok snap pics dia sensorang kat banner cuci tu...Macam ku kenal....bismillah bebanyak tegur...

Memang tul dia Sis Mimi hehehehe....sori pics tak clear...ntah camner cameraman SH i nie amik pics...tak kisah le....

Sembang kejap je ... then memasing ciao, sebab teater dah nak start....

Overall....i enjoyed gilos CUCI THE MUSICAL S2 nie.... tak kering gusi dibuatnya...nak nak si Nabil tu punya kerenah hahahahaha...part dorang lupa lirik pun leh turn out kelakar hahahahaha ... memang patut dapat standing ovation. Congrats to all yang menjayakan CUCI THE MUSICAL S2 nie, Bravo!
Syukur dapat gak i tengok gak...free plak tu hehehehe tambah2 lah i loike!

Ekceli ada 'kejadian' skit kat w'ouls....so, ini stori to be continued esok ya....

11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooooooooooooo sis pun pegi yeak....siap jumpe ngan kak mimi lagi...blogger bertemu blogger...sah2 acara wajib snapping2 yeak hheehehehe

ratna said...

OOOOO jeles..jeles.. jumpa kak mimi pulak tu.. ohhh sungguh jeles.. hik hik..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...bestnyer...sis pun dah tengok yerk CCTM nie....
ramai org gi tengok..for sure bEST GILER nie..
amboi..siap berposing ngan kak mimi lagi...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sis ... glad to meet you.. you're so sweet...tak sangka jumpa kan? live lagi you!

memang puashati sangat tengok kalini, sebab orang kata lebih hebat dari mula2 CCTM ni keluar tau.. coz member dah pergi 2 kali, dia kata yang kali ni lebih banyak jokes ... masa afdlin kata "aku kata jangan menyampuk, kan aku dah lupa".. haahah part tu memang betul2 dia lupa lirik.. hahahah

ch@ said...

huuu siapa nak ajak kita p tgk niii. haha...

mummysyafie said...

tak done nak tengok part 1 dulu..yang part ni pun tak taw bila leh gi.

takde orang nak teman la sis.

POSH76 said...

bessnyer tngk CUCI...& bess gak jumpa geng blogger kecik sunggu dunia ni kan hehe

Dee said...

sib baik i dh tengok yg first..so, xlah kisah sgt x tgk yg ni..hehehe..

Iman's Umi said...

Kebanyakan benda free mmg best kn? hehehe

rasp said...

lieya,
: a'ah mmg wajib snap2 pics bila bertemu blogger kan :D

ratna,
: kalo u ada sama mesti lagik gempaq! *ihiks*

zana,
: a'ah...mmg best giloooosss! worth it banget...and bonus sbb dapat jumpa sis mimi :D

mimi,
: it was a great pleasure meeting u sis...bertuah sungguh i hari tu...

hahahaha mmg lawak la sis CCTM nie... sakit2 perut i ketawa...till now kalo tingat mesti i tersenyum2 sensorang :D bab lupa lirik paling tak tahan tu hahahahaha...

cha,
: o'ohhhhh..*ihiks*

mummysyafie,
: tu la sis, for you agak susah lah kan nak datang, jauh kan ...all the way from putrajaya tu, memang kena berteman....

posh,
: tu laaa...what a small world kan...

dee,
: a'ah kan sis....

iman's umi,
: hehehehehehe....

eLLy said...

memang rezeki la sis .. i pun 2x dapat tengok free ;p