Friday, August 27, 2010

... lama dok ngidam ....

Dah lama i dok 'ngidam' tau... bukan ngidam nak makan.... mengidam nie ha....
Ngidam nak beli hanger tudung nie....eh betul ke namanya hanger tudung...ntah le kan, tapi i panggil nie hanger tudung...I beli nie kat Jalan TAR rasanya 1st week of Ramadhan kot.  Pegi straight after dorang balik terawih...Plan nak pusing2 dalam kete, tengok orang ramai kat Jalan TAR tu.  Surprisingly, tengok2 orang tak ramai time tu...

So, apalagi, SH ajak turun jalan2 la plus rezki w'ouls dapat parking plak tu.... Jalan2 nampak satu gerai nie.  Satu2nya gerai yg jual benda nie... rege dia letak RM25 yg kecil yg besar RM35 kot... tapi i amik yang kecil je, amik 3...2 for me, 1 for my bonda.  dia bagi rege RM20.  Ok lah kan...tak tau mahal ke dak, tapi sbb dah lama ngidam rembat gak le...Ni pics full view dia...

Senang lepas nie gantung je tudung2 awning keras tu, alaaaa tudung 'ekin' tu .... leh gantung2 je kat situ... senang nampak warna apa yg dah ada warna apa yg takde and plan nak beli :D

Today, ada yang bercuti kan sempena Nuzul Quran...bestnya.  Shopping ke or plan balik kampung sambut posa dgn famili kat kampung....Whatever your plan pun, have a lovely day, take care and enjoy your weekend too :D

22 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sis...mase mule2 hanger ni keluar diiklankan, mmg mendapat sambutan gile2...lagi2 yg pakai tudung jenis ekin tu...mmg cantik n kemas jek tersangkut kan......

Eri-chan said...

i pun dah beli..tp kat Ikea RM25.90..puas hati laaa....tp skrg semua tdg bwl dah rukar tdg syria..hihi dgn shawl senang nak tgk kan

L@n@ said...

gi mane2 mesti jumpe hanger ni .. mmg senang sangkut tudung .. tapi kite tak beli sbbnyer koleksi tudung kite tak banyak.. hihi

Dee said...

dee selalu jumpa hanger ni kt pasar mlm..org jual tudunglah yg jual..x penah pulak tya rega..

~~Ciklinn~~ said...

haah tgh populor hanger nie.... linn pun mlm ni pas berbuka balik kg.... tak sabar rasa nak buka dgn makdan abah

ct_nurmarlissaa said...

owh..good idea...nak gi beli gak lah..

Sharinginfoz said...

ingatkan apa tadi

nuraarin-life said...

tengah cari2 juga kat sini, nak beli satu for my bonda, tudung dah banyak sangat sampai bersepah2 dlm almari tu...

Hezesuze said...

uiks weols pun tgh mencarik hanger nie...hope jumpa arr..huhu

Diarihatiku1976 said...

bagus..memang bagus hanger tu... kena simpan satu sapa yg pakai tudung.. hahahakss

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

murahlah sis.. bese rege 25.00

Softtouch [Hanim] said...

sy sbb xpakai tudung ekin so xdelah hanger nie..tp mak sy ada pakai jhk tudung tu..nak beli jgklah..murah je yer..kemas je gntung tudung tu..
hepy weekend utk sis sekeluarga..

IdaShah said...

nampak kemas bila gantung tudung kat hanger mcm gitew

eLLy said...

kat bazaar @ May Hotel dia jual $25
tapi tak rembat pun.. dok pikir nak gantong kat mana ;p

cha said...

kita pun cari hanger ni. blm beli lagi, nak gantung shawl, mcm byk sangat kan? haha. almari tak muat sebenarnya.

masviona said...

sis...mmg cool lah pkai hanger nih mas pun beli....rege lebih kurang tuh ler dh lupa dah brape coz dh lama beli sejak ada hanger tuh tudung awning2 keras nih leh je letak sini xde lah berkedut sgt n awning pun tak rosak...:)

mummysyafie said...

so far tudung ekin tu nor letak dalam laci je sis. nak beli hanger ni tak taw nak gantung kat ner..dalam almari padat sangat

Mommy Lily said...

saya pun teringin nak beli ni. cantik kan kalau koleksi tudung banyak nampak tersusun aje. ni nak kena beli tudung dulu byk2 baru beli hanger ni =)

maya amir said...

camne nak sangkut tudung ekin tu?

GreenJade said...

owh sis i pon dah rembat satu before this..mmg kemas sangkut tudung..ceria jek hehehe

atty's said...

aty beli aritu dpt rm18..

ikiqzana said...

i dh lama beli hanger tdg ni sis.. masa beli di ikea herge masa tu rm35 skrg dh turun herge cumer rm29.. klu x silap.