Friday, August 20, 2010

... keje tahunan ...

Bermula sudah keje tahunan i setiap bulan posa. Keje apa....ini daaaa....

Nak siapkan kad-kad raya big boss i .... Nie baru dapat skit. Lum the whole amount. Tahun nie kurang skit la, sbb boss baru kan, so kenalan dia kat sini lum ramai lagi. This year cuma 3 ribu kad raya je yg harus disettlekan. Legaaaa......

I'm hoping by next week to settle semuanya coz tak suka tengok benda nie kat blakang meja i..menyemak je kan. Tis year, buat sensorang since Ima (sorang2nya staff division i le) dah resign... Ima dah resign dah 3 - 4 bulan lalu kot...Now ada pengganti tapi bukan permenant. One of the receptionist ganti temporarily tapi not all the time dia dok kat bilik i. Bila big boss masuk, baru dia assist...kalo dak dia gi buat keje dia laaa....

Oppss... melencong plak. K lah, keje ku dok menunggu....Slamat berkerja uols!!!

20 comments:

HaFizRahMaN.com said...

banyknye kad raya??

sahromnasrudin said...

salam..kenal blog ini dr blog nur@kongsi bersama nora..blog ini simpel tetapi menarik..tahniah dan selamat berblogging...

Sharinginfoz said...

memang banyak nah hantar kad kan

Tips Mudah SEO

ratna said...

selamat membuat kad raya siss...

☆ lieya latif ☆ said...

fuh...mmg byk sis...berkotak2 ha kad tu........takpe2, sis kan cekap...sure kejap jek keje tu leh diclearkan .....

ct_nurmarlissaa said...

masya allah...manyakkk nyerr..julinggg i...kalau kene buat sengsorang.......

Softtouch [Hanim] said...

byknya kad..3 ribu tu..jenuh lah sis nk tulis/print kat kad tu....

nieda said...

banyaknya kad nk kena hantar..pening juga nk settlekan

Hezesuze said...

ermmm dulu time weols keje pun kene wat acara nie...ngee

now weols tunggu jek kad raya...kalo ade ler...mihahahha

Dee said...

fuh..keje paling senang tp paling remeh..setahun sekali xpelah sis..ke tiap2 perayaan..adoi..sakit..hehehe..

rATu kEBaYA said...

3 ribu banyak tu sis... mau lenguh tangan nanti

SyaNa said...

legaaaa tahun ni cuti time pose
hehee kalo tak sye pn jenuh settle kan kad raya bos..sian PA bos buat sorg2 this yr

.s.o.f.i.a. said...

pergh!!!! sampai 3ribu???? banyak betoi!!!

Mommy Lily said...

haa dah tahu dah. rasp tiap2 tahun mesti ada kad raya. btw thanks for your card 2 thn berturut2 dah. =)

eLLy said...

3 ribu je .. ish ish ish kematu tangan di buat nye ..

mummysyafie said...

3 ribu sis..kira banyak tue

Puteri Satu said...

hish.. banyak tu kad raya... bila tengok blog ni..baru teringat pasal kad raya...

GreenJade said...

go go caiyok sis hehehe

kalu I mau pitam nk complete sume tuh hehehehe

reena said...

kalau kad raya sendiri seronoklah sikit nak buat kan sis? haha~

lily lotus said...

selamat menjadi robot :)