Monday, August 2, 2010

... gedebush ...

Skarang nie activity yg dah naik syiok my kids buat over the wiken adalah....
Swimming....... time nie kakak2nya lum turun lagik.... so SH le layan sementara ibunya snap one pic...lepas snap satu pic, i naik balik ke rumah, simpan hp, tunggu kakaknya turun skali untuk sama2 gedebush dalam pool..... Kekadang dapat timing cantik je...time takde orang...jez w'ouls satu famili....terasa cam pool tu w'ouls yg punya hehehehe......

Tapi tak lama pun berendam...setakat setengah jam or paling lama pun sejam..tak leh lelama sangat, takut demam ... cocer kan agak rainy je nowadays.... Ni melepaskan geram sebelum nak masuk bulan posa lah nie :D

* autopublish - masih bercuti.....

13 comments:

ratna said...

bestnya tgk sapphire mandi dgn air biruuu tu..

Hezesuze said...

beshnye rumah uols ada pool....huhu

POSH76 said...

bessnyer berendam dalam swimming pool...manjanyer saphire dgn daddy dia hehe

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sonoknye sis....dah lame lieya tak bawak anak2 pi splash...tgk entry sis ni terus berkobar2 nak pi splash2......selamat berholiday sis....

atty's said...

sama2 kita abis kan masa..kt pool ye sis..

honeylanz said...

sejuk... hujan aja skrg kan :)

zarin said...

memang best mandi pool bila tk de org lain :D

lily lotus said...

syoknya rumah ada pool..boleh berendam selalu :)

kojah said...

selamat bercuti kak! =)

eLLy said...

syok nye klu kat umah i ade pool..
gedebusshhh ..

mummysyafie said...

kalau mandi time takde orang mmg seronok ka. sukati je nak wat aksi..nak kuak lentang ke..nak lompat katak ke..takde orang peduli

IdaShah said...

dulukan masa bujang suker gedebuusshh malam2 ngan housemate

@xiM said...

rindu nak swimming!!