Thursday, August 12, 2010

... fwenz ....

Semalam masa tinggal berdua dengan Sapphire, i on kan astro for her, Channel 613. Nak soh dia layan kartun sensorang while i nak solat..... Lepas je i amik wuduk i terdengar dia cakap "Ibu, fwen nak tengok barney". Terkezut i, "FWEN????" I pun keluar dari bilik and found this .................
Ohhhhh fwenz ye...hehehehehe....Baiknya fwenz dia, duk dendiam tak bising2 :D

25 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sis...comey nye.....suke lieya tgk sis.....berderet2 hah kawan die....comel2....comel2 heeheh

ratna said...

ha ha ha.. rajinnya dia menyusun fwen dia.. mesti sis ingat 'fwen' yang lain kan.. anyway.. fwen dia dtg umah bg salam tak? hik hik..

Iman's Umi said...

Byknya fwenz dia...bgs2 x sunyi dok sorang, cipta fwenz sendiri...

POSH76 said...

alala comeynyer kengkawan dia...kemas ajer dia susun fwen dia...Saphire poser tak???hehe

.s.o.f.i.a. said...

ha ha.... so suwit!!!!! me berbuka sorang2 ja kat umah.... kena carik fwens gak la camnie... cakap kat sapphire, aunty pia jemput fwens dia berbuka kat umah bley???

J.Lo said...

ramainye fewnz dia :)

atty's said...

EKEKEKE..GELAK UNTIE..HAH..KAN MAIN RAMAI FWENZ..SAPPHIRE..COLOURFUL & BEHAVE JE..

eLLy said...

Amboi ramainye kekawan dia ..

rATu kEBaYA said...

cantik je tersusun fwenz ye..

nieda said...

comel, bersusun2 fwenz dia...

Hezesuze said...

ekekeke penuh 1kerusi fwen dia...ngeee

xpeler yg penting dia hepi kan

Dee said...

elok je fwen dia duduk berbaris gitu..cute..

Shopaholic Mama said...

As long as her fwens tak bersuara, then oklah. tapi kalau ada yg berkata, then...jeng jeng jeng lor

Nur said...

salam rasp...
she's beautiful with green..
pls kiss for her..

by d way.. background baru tu cantik.. selamat berpuasa

lily lotus said...

luckily friends itu wujud..kalau dia sesorang saspen jugak :D

Eri-chan said...

fwenz dia sumer elok2 je diam2 tgk tv,..
bila nak dpt fwen sebenar (adik)
hehe ;p

Eri-chan said...

fwenz dia sumer elok2 je diam2 tgk tv,..
bila nak dpt fwen sebenar (adik)
hehe ;p

mummysyafie said...

banyak nya kawan dier..tapi sis, nor tengok patung nya macam semua sama saiz. pandai lak dier atur yer..

kalerful lak tu.

Cik Wanie said...

amboi ramai nyer fwenz dier,
hihihihi...
ok lah tue:)

zarin said...

ramainya frens diaaaa :D

@xiM said...

hehehe..comey budak nih..

ramai kawan yang cute pulak tu..:)

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

comelnya dia menyusun fwen dia...yg paling comel dora tu ler!hehehehe

ikiqzana said...

tergelak i negok karenah sapphire.. so cute.

rasp said...

lieya,
: tu baru separuh je sis...lum dia kuarkan semua :)

ratna,
: kalo fwenz dia tu semua bagi salam, mau i tarik sapphire larik dulu sis hahahahaha

iman's umi,
: tu le...dia dok syiok berimaginasi...layan je leee...

posh,
: kalo u tanya dia posa tak..dia jawab "posa makan biskut je" hehehehe

sofia,
: alaaa....jemput kawan dia je ke...jemput lah dia dgn ibunya hehehehehe

J.Lo,
: tu baru skit...lum tgk yg lain..

atty's,
: 1 malaysia gitu..berkaler2, berjenis2 hahahahaha

elly,
: tu la kan sis...

aishah,
: hari dia rajin dia susun, hari 'angin' dia, haiiiii selerak...

nieda,
: *ihiks*

hezesuze,
: yg penting dia tak ganggu i nak solat :D

dee,
: tu time dia rajin...cuba time soh dia kemas, main campak2 je...

SHM,
: kalo bersora, w'ouls larikkksss..

nur,
: *ihiks* thx dearie...tukar cat je..cat kaler gelap skit :D

lily,
: oooo dia takde plak stage 'imaginary fwenz' yg kita tak nampak tu :D

eri-chan,
: *adik* ermmmmmmmmm tak brapa nak faham istilah tu hahahahahaha

mummysyafie,
: eh eh sis...baru i prasan hahahahah...

CW,
: ok sesangat...tak bising bila reramai ngehehehe

zarin,
: nghehehehe...

axim,
: hehehe yg penting fwenz dia tu ramai mana pun tak hingaq hahaha...

ajee,
: dora tu the latest collection dia :D

ikiqzana,
: i pun gelak gak sis...macam2 hal dia nie...

GreenJade said...

lehaiii tuit2 nye fwen sapphire tuh hehehe

ramai tuhhhh..meriah umah mama kans..hik hik hik