Wednesday, August 18, 2010

... FM & mohon maaf ...

Ni FM (fridge magnet) i yang terbaru....

Yang ni ole2 dari my son, Aqua...aritu dia ke Beijing for his chess tournament, so haruslah dia belikan FM for ibu kesayangannya :)...
Yang ni plak from my aunt yg gi berholiday ke London...


Tq tq tq....Bertambah2 lah koleksi FMs i....bestnya...


*********************************************

Ni plak topik lain dari FM ya....Pasal GA yang i buat bebaru nie...mohon maaf sesangat kat pemenang2 sbb i lum hantar lagik hadiah2 tu...dah lama siap tunggu nak pos je...

Aritukan, i mentioned i tunggu sampai SEMUA pemenang antar alamat for me to pos kan, sbb i malas nak gi berulang-alik untuk pos...tapi memandangkan ada lagi sorang lum bagi alamat sampai lah ke harini, tu yang delay i nak gi pos....

TAPI i i dah decide, by end of today, tak dapat gak alamat, esok i gi post gak lah....Tak baik kan buat orang tertunggu2 hadiah.... So, kepada pemenang yang lain, harap maaf...InsyaAllah, tiada aral melintang, esok i poskan kat uols hadiah2 yang tak seberapa tu....

Dan kepada Saudara HaFizRahMan ~takmo adiah ke *ihiks* ~ ...

..Sila antarkan alamat u ya. TQ....

* latest update : Baru je trima alamat nye....so, kepada pemenang2 bertuah, tunggu lah hadiah i yg tak seberapa tu ya...hope uols will like it :D

20 comments:

Hezesuze said...

ishh kalo dowang xmo adiah meh pos kt weols.....huhuhuhu

J.L said...

saya pun suka collect FM ni...

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis pun suke collect FM yeak.....mesti byk dah koleksi sis kan....

e'eh sis, ur son main chess yeak...waaaaa teraa tuuu....bangge lieya bace tau...

HaFizRahMaN.com said...

errkkkkk sorry33333.....xperasan email!!!


48F,Kg Banggol Mukim Sidam Kiri 09400 Padang Serai
Kedah Darul Aman

Sharinginfoz said...

tahniah again kepada pemenang

ratna said...

sis..kalau org tu tak bg jugak alamat..bole tak gantikan dgn alamat saya? bole la yerr.. hik hik..

rasp said...

hezesuze,
: *ihiks* kannnn :D

J.L,
: ramai gak kan pengemar FM ...

lieya,
: takde lah byk sangat sis...baru berjinak2 pun...
a'ah dia minat main chess...thx sis!

hafizrahman,
: ngehehehehe....sib baik terperasan gak...hehehehe thx for the address!

sharinginfo,
: tq!

ratna,
: aiseyman, terlewat beberapa minit la sis...i baru je dpt alamatnya....

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

nak kasi alamat kita jugak boleh tak??

atty's said...

cantik fm ..dari china & london tuh ,bagus aqua..sentiasa ingat mama dia walupun pegi mana

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tak pe sis, i tunggu hadiah dari sis.. tak sabar tau.. hehehe

nieda said...

makin banyaklah koleksi FM..suka tgk..berseri2 fridge..hehe koleksi dari oversea lagi tu..

momguess said...

best
best
cantik fm tu

a-as said...

sis..agak2 tak de tempat lagi nak letak fm tu pos je sini hiks..
selamat berpuasa sis!

ikiqzana said...

tantik2.. fm tu la sis. bertambah la koleksi fm u.

xpe sis walau i x menang tapi i paham. hihihi :))

.s.o.f.i.a. said...

la..... orang kedah rupanya si hafiz rahman... kalau tau me bagi my address ja.... ha ha..... raya ko kena pi umah aku la pizz.... he he....

zarin said...

lorrr baru ingat nak bg my address hehe

Lady Dyla said...

Saya mahu hadiah..!! heheh

Ps~ sis.. jgn lupa ltk ur addrs skali erk

mummysyafie said...

nor pun suka simpan FM..tapi sayang, tak pernah kekal lama sebab ada pak kacau yang selalu amik..sapa lagi kalau tak wawan tue

POSH76 said...

wow dasat nyer ur son chess tournament sampai pi china..mesti teror ni...suker tngk FM tu kiut.....nasib baik dah reply kalu rugila hehe

Dee said...

FM? alah..cantiknya..wah..aqua dgn chess je dh merata melancong eh..bestnya..