Tuesday, August 10, 2010

... dinner jumaat lepas ...

I nie kekadang datang ofis dengan SH, kekadang i drive sendiri...ofis w'ouls agak dekat laa... Kalo i ke ofis SH jalan kaki laju skit, jalan main lintas clear, lift tak lambat, 10 minit dah sampai, paling lama pun 20 minit :D Tu yang kekadang pikir 20x nak cari keje lain hehehehe...eh melalut plak dah...

Last friday, i gi & balik ofis dgn SH. Lepas opis, dalam kete, jeng jeng jeng..SH ajak gi dating *citer next entri where k* So w'ouls roger2 my MIL cakap balik lewat....My PIL ekceli dah sebulan lebih stayed with us, bukan stay permenant, sesaja stay kejap....

Sblum menuju ke destinasi yeah
yeah, harus la gi isi perut dulu....singgah Kg Baru....pusing2 stop kat kedai apa ntah nama lupa plak laaa....tapi dekat je restoran western yang ada kapal tu, and dekat dengan masjid Kg Baru. Senang nak gi solat kan nanti..... Org2 yang biasa dgn Kg Baru tau le kot kat mana hehehehehe....

Neway, i order Tomyam campur plus nasi putih...Tom yam dia adalah super yummy! Serious sedap. Kena dengan piawai tekak i :D

SH order nasi goreng USA. Katanya boleh aje laa....he said he shud jez order nasi putih satu makan dengan tomyam i hehehehehe. Tengokkan presentation not bad kan...and the ayam nampak yummylicious, tapi time tu me tak le merasa plak, so i take his words for it laaa........


So, tu je laaa dinner jumaat w'ouls...Lepas maghrib, off we went to our main destination....Nanti i sambung stori k....

12 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wow...menariks menu dinner sis....yumm yumm.....

tomyam yg sedap selalu lieya mkn selalunye kat kedai yg tukang masaknye org thailand...mmg kaw2 tomyamnyer....

ch@ said...

oh akak, sungguh sedap itu makanan. kita dah la lapa niii. aiii!

rATu kEBaYA said...

sis.. tomyam tu memang menarik kuahnya mesti pekatkan.. klu bulan puasa ni harus selalu buat tomyam.. selera sikit..

Hezesuze said...

uiks awalnye dinner....huhu
pergghh lauk pauk menyelerakan insang tekak weols nie...hehe

POSH76 said...

bess ni layan sebelum puasa hehe
sis u kene thankful sbb opis dekat dgn hubby...dulu I pun sama tapi now no more windu nak dekat dgn Mr Y la huhu

Selamat berpuasa yer sis

rasp said...

lieya,
: sis, kedai i gi nie mmg org thai nye..amik order kitorang pun dorang tulis dalam thai hehehehehe

cha,
: cepppaaaatttt gi cari soruuuu :D

aishah,
: memang pekat masam manis masin semua adalah :D

hezesuze,
: terpaksa diawalkan dinner nak kejar time :D

posh,
: mmg thankful sis...sebab tu bila pikir nak cari keje lain, menggeliat skit hehehehehe
Slamat menyambut ramadhan to you too sis...

@xiM said...

taw taw restoran tuh,,tapi tak ingat nama..suka gak ngan tomyam kat situ..:)

ikiqzana said...

sonok sis.. berhoye-hoye dating gan SH..

sedap menu tu..

ikiqzana said...

opss... lupa nak wish.. salam menyambut ramadhan & ibadah berpuasa.. maaf zahir batin dari zana yer.

nieda said...

tgk gambar tomyam dah tau mmmg sedap...

Kniedaz said...

ooo..dating ekkk ^_^

mummysyafie said...

tomyam tu menyelerakan sis..