Wednesday, August 25, 2010

... bola ...

Last wiken kan Aqua balik umah.  So everytime dia balik rumah from asrama, dah jadik satu kebiasaan for him to buy magazines utk baca or catch up. 

Tapi korang tengoklah....pengaruh Aqua, the only son in my family ni.... Habis the girls pun baca magazine bola...kalo uols dengar dorang berbual pasal bola, bukan takat SH & Aqua je ... Agate & Emerald pun leh join in tau and they know their 'stuff' :) ....

Bola tak mengenal jantina or umur....kalo dah minat, minat lah kan....Me? tau la skit2, cukup2 makan je la, leh contribute skit2 dlm sembang2 bola tu hehehehehehe Well, can't fight them, join them kan :)  ...

Uols minat bola tak?

16 comments:

ratna said...

time WC jer minat bola..abis WC tak dak laaa..

Softtouch [Hanim] said...

xminat sis..tau gitu2 je psl bola..nak2 pemain yg ensem n glamer..he he he

Hezesuze said...

xminat sgt tapi kekadang suka lak tgok game bola..tapi nk ingat nama pemain jgn harap ler...mihahahhaa

nieda said...

peminat fanatik rupanya...i mmg x minat

Dee said...

mcm my sis..3 sons..mmg dia pun hantu bola..hehehe..

POSH76 said...

i langsung tak minat letih nunggu nak GOL hehe

☆ lieya latif ☆ said...

lieya tak minat ar sis....mmg tak layan.....huhuhuhu

GreenJade said...

minat bole keranjang jek sis hihihi

mummysyafie said...

langsung tak minat bola sis..

dulu my dad player sarawak taw..zamam omputeh dulu la. tapi bila dapat anak pompuan semua..of coz dier frust. sebab takleh nak turun kan ilmu

Mrs.Sheikh said...

akak..
oklah tu baca mgzine bola pun takpe..
tanamkan minat membaca:)

IdaShah said...

tak minat bola cuma minat kat player yg hensem sajork huhhu

eLLy said...

Saya tak minat bola tapi saya minat Ronaldo .. ngeh ngeh ngeh camno tu ;p

najmi_paddy said...

salam...
hehhe anak2 sis bleh jd 1 geng dgn najmi la cm nie..najmi nie mmg minat bola dr kecik smpai la skang...
smapai mak ayah pun da xle kate ape dah..hehe

maya amir said...

heheheh..betul3x.. pompuan pun minat bola.. mesti suke layan waka waka nih:)

ct_nurmarlissaa said...

owhh..mmg tak minat...booo layannnnn

Shopaholic Mama said...

ni yr kids know or not. you publish their faces? takpelah, tell them once a while je jadi famous kat sini...