Monday, August 23, 2010

... aqua ...

Salam my fwenz...

Last wiken adalah sangat best bagi i sbbnya aqua dapat balik rumah & dapat lah berposa & berbuka togeder2 ... Ni lah kekdahnya bila anak masuk asrama kan... nak dapat dok togeder2 agak susah...lepas nie masuk u, keje, kahwin...bertambah2 lah susah nak berkumpul...eh..ke situ plak i kan...tapi tat's reality of life maaa....

Sebenornya me today a lil' bit letih. Had a tiring but enjoyable wiken. My family datang berbuka at my place...last minute they voluntered my place for the berbuka hahahahaha...Bukan suggest tau...voluntered :D Tu esok lah me stori k....

Ni i jez nak share 2 pics yg sempat bluetoothed from Aqua's hp to mine...gambar dia kat Beijing bebaru nie, lelain tu gambar group and oso gambar pemandangan without him alone.  Anak dah gi, ibunya lum jejak :D ....

Neway, semalam i had to send Aqua masuk balik ke asramanya lah.... huhuhuhu ...Depan skolah dia tu ada a biiiiigg PARAM. Dia request nak makan otak2....so haruslah me terjah kejap ke sana membelinya...tapi yang best tu, w'ouls dapat nie free...hepi lah my girls kan..
hahahahaha....leh plak dorang dok distribute 'benda alah' nie kat PARAM kan... w'ouls dapat 4 kotak, girls dapat sorang sekotak...yang syiok tu kat sapphire pun dorang bagi sekotak kahkahkahkahkah...sapphire mulalah tanya apa nie, apa nie....w'ouls cakap kat dia tu kotak kosong saja soh pegang jadik bag...dia hepi je lah. Masuk2 je dalam keje, emerald & Agate cepat2 kosongkan kotak Sapphire and gave her 'bag' balik, suka dia hahahahaha padahal tak tau dia dah kena 'trick'....

Well, sapa yang tak suka barang free kan kan kan ;D

17 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

betoi tu sis...mau tak hepi dpt barang sample.....comel lak kotak2 tu lieya tgk heheeheeh......

ooo sis ade anak yg dok asrama yeak.....camtu laa kan, bile anta balik macam2 kalo boleh nak kite penuhi.....kalo leh buat makanan kering tu....tu pun kite nak bekalkan kan sis....

Iman's Umi said...

Hahaha...sapphire pn dpt libresse? Sian beliau ye...diperkotak-katikkan, seb baik percaya...hehehe pendedahan awal

nieda said...

mesti happy dpt brg..comel kotak tu

rATu kEBaYA said...

sis.. kalau saya dapaat barang free pun saya suke... hehehe

bukan selalu nak dapat ni... tapi diorang selalu jugak dapat dari sis kan..

~~ciklinn~~ said...

jauh dah aqua berjalan yer...linn pun suka dpt brg free.... wahh tu leh tahan stok berbulan tu..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sis, semalam saya gi MV pun ada orang bagi2 kot.. tp saya tak dapat sebab saya tak tau dorang bagi tu kat mana.. hehehe tp saya nampak ramai jer orang pegang kotak sample tu..

oo dah besar anak sis rupanya.. mesti selalu rindu2kan kalau anak duduk asrama

atty's said...

sonoknya aqua..dah sampai ke negara china..

nak ar sekotak gak ..

Nem0 o0h Nem0 said...

best kn bila dpt kumpul 1 family.syok!!

Hezesuze said...

weols pn dapat lebresse tu free jek...kelmarin dowang pos...huhu

Softtouch [Hanim] said...

bestnya aqua dpt pg china...kemahuan anak sis kenelah ikut nak2 dia duk asrama..time ngan kitalah dia nk manja2 n minta apa sahaja..

Dee said...

wah..aqua merata dh berjalan dgn chess dia tu ye sis..u must be proud of him kan..

eh..kotak libresse tu pun dee dpt..bestkan..byk gak dlm tuh..

zarin said...

bagusla aqua ni...bangga mama dia kan!

GreenJade said...

hehe sian sapphire ala2 'wakenabeb' gitu hihihihi

hebat aqua merata pelusuk dgn chess beliau itu heheh :)

mummysyafie said...

dah besar anak u sis..best nye leh antar anak gi asrama. tapi the way u cakap tu..bila anak dah besar..ada rumah sendiri wat i jadi cuak lak. takut nya bila masa tu tiba..

sapphire dapat gak ke..hahahah..sib baik kakak2 nya sempat amik isi dalam

rasp said...

lieya,
: mmg suka bila dpt sample2 kan sis :)
a'ah sis, slalu gitu lah sis, macam2 bekalan diberi :)

iman's umi,
: kecik besar nie leh lagi kena trick..nanti dah besar skit, sori lah kan :D

nieda,
: suka le dpt benda free kan...

aisyah,
: tu lah kan sis, mesti best bila dpt benda2 free nie...

ciklinn,
: syukur, byk gak tempat dia dah jelajah, ibu dia je lum :)

mimi,
: oooo iye ke...masa i sampai kat PARAM tu perasan gak ramai yg dok pegang kotak tu...tup tup bila lalu tempat dia, mmg dia bagi...rezki :D
a'ah sis, anak2 i mmg dah besar, and sememangnya i kerinduan banget...

atty,
: syukurlah kan sis...meh sini i bagi kat u :D

nemo,
: ooooo best time ever!

hezesuze,
: wah...siap dpt yg post tu...

hanim,
: sementara terdaya and termampu leh le ikutkan sis...

dee,
: i am proud of him and my girls too.... ooo u pun dapat ek, mmg best la...

zarin,
: emak mana yg tak proud of their kids kannnnn sis...

greenjade,
: hehehehe tapi dia tak kesedaran sampai sudah hahahahaha

mummysyafie,
: a'ah sis, my kids dah besar...i pun dah start terasa sis my kids dah dewasa...sedih, proud, happy, nervous, scared semua terasa kan...tapi tu la life kan sis..growing up process...

eLLy said...

cantik beg nye.. nanti mesti dia merebut dng You .. oppsss larikk

Mrs.Sheikh said...

libresse ni bagus kak,..
selama ni kotex la kan..tp bila try pakai sebab pengaruh adibah noor tu, selesa...