Friday, July 30, 2010

... WINNERS : LUCKY DRAW RASP ...

Seblum i nak annouce pemenang-pemenang lucky draw nie, ada beberapa perkara yang i nak MEMOHON MAAF sangat coz...

1) Hadiah2 tu nanti, i tak letak dalam kotak tu iye...Kotak ada satu je...tapi hadiah lebih dari sorang...tak adil le nantikan sorang je dapat kotak tu...tapi yang pentingnya 'isi' kotak tu, tul dak....

2) I ada skit pembetulan/penambahan nak buat....since penyertaan agak memberansangkan...i will give 3 lucky winners the prizes and add another 3 lagik as consolation prizes... ok lah tu kan...

3) I akan pos hadiah2 tu next week memandangkan i akan bercuti sampai selasa...So once, i masuk opis, RABU and ALAMAT SEMUA PEMENANG dah ada, i akan postkan hadiah2 yang tak seberapa ini kat uols....

Hope uols jangan marah2 dengan perkara2 di atas tu....and pada yang tak menang, thanks for joining. InsyaAllah ada rezki uols nanti....

K
....and the 3 lucky winners are :


Drum roll pleaseeeee....DRRRRRRRR KECHENG! hehehehe...ntah apa2 bunyinya...


and the 3 consolation prize winners are :

CONGRATULATIONS TO THE WINNERS

Nama-nama yang tercatat di atas... sila lah emailkan i your correspondence address ya .... emailkan k : espritrasp@yahoo.com secepat mungkin, makacih....


Jap gi i stori pasal peristiwa 'cabutan bertuah' nie .....

29 comments:

rATu kEBaYA said...

wah.. dah ada pemenang.. tahniah kepada semua pemenang..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Ya Allah sis rasp.. tak sangka saya menang.. tengkiu so much! alhamdulillah

Momma Mia said...

tahniah tuk semua yg bertuah tuh

syuE said...

huk3!! T_T

tidak bejaya!! uwaaa~

tahniah kpd pemenang!! yeay!

honeylanz said...

tahniah utk semua pemenang ;)

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah! tahniah! utk pemenang.....seronok masing2 yg menang tuh....

nuraarin-life said...

tahniah... bukan rezeki saya...

nnt buat lagi yer sis

kakyong said...

tahniah kpd yg menang.. :D

Sharinginfoz said...

tahniah kepada semua pemenang

POSH76 said...

tahniah pada semua pemenang mmg rezeki hari Jumaat daa....keciwa sbb tak menang heheeeee

LiL HuBBy said...

huwaaa.. xmenang,... hehehe.. xde rezeki la nie...
COngrats kpd pemenang yg bertuah!!!!

ManjaIxora said...

wah.. dah ada pemenang..

congratess... hohoho

cik CT said...

alamak x bejaye lah plak...x per r...congrate kpd sume pemenang...huhuhu

ch@ said...

huhu tiada rezekiku di sini...
TAHNiAH pada yg menang...
sonot dpt hadiah yerk ;)

LuVidA^^ said...

tak de rezeki.. :(
tahniah pd yg menang... ehehee....

Dee said...

tahniah pd pemenang..rezeki doranglah tuh..hehehe..

T@sh Sch@ said...

:( ermmm not lucky lagi nih ...

congrate pd yang menang (nada sedihhh)

.s.o.f.i.a. said...

caner bley tak menang nie!!!! kak rasp, buat skali laie!!!! he he.....

tahniah to all the winners.....

IMAN'S UMI said...

Am not so lucky lorrr...nyway...congrate for those choosen!

aiDieNa said...

Wah.. seronoknyer.. tahniah pada yang menang.. :)

atty's said...

TAHNIAH KEPADA PEMENANG SEMUA .
kepada yang kalah ..cuba lain tahun..hehehhee..

ikiqzana said...

tahniah buat pemenang.. rezeki dorang.

mummysyafie said...

taniah untuk semua pemenang..

suzie rahman said...

wah belom der rezeki suzie.. congrats~

Anonymous said...

sedihnyer..tak bertuah..
huhu

~_^

emieysandra said...

sedihnyer.tak bertuah..
huhu

~_^

zahidah dihaz said...

tahniah untuk pemenang

Zie Fauzi said...

baru dapat online ni.. terus hilang penat bila dapat tau menang..hehe..suka2..terima kasih yer..

HaFizRahMaN.com said...

yeeeee menang...sorry33333 baru perasan arini..huhuhuhu

48F,Kg Banggol Mukim Sidam Kiri 09400 Padang Serai
Kedah Darul Aman