Thursday, July 22, 2010

... thanx a million ...

1st and foremost nak ucapkan thanx a million to 'someone' ~ yg minta dirohsiakan identitinya ~ sebab i dah selamat trima your parcel last Tuesday evening.

A lil' bit surprise with this gift...coz memang tak expect pun PLUS....ingatkan ada chance nak dapat delivery in person kannnnn tapi apakan daya....kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan...
Suka sangat the gifts and oso pasal the 'kesilapan' no hal lah...it's the thoughts tat counts....see, dapat brooch and oso handphone charm yg bling bling :D i loikeeeeee banget...

Again, my dear, thanx a million. Buat susah je tau...ingatkan dah pesan jangan diposkan...tup tup dapat gak....I love the gifts and again and again and again, thanx a million.....

I buat entri nie, bukan niat nak riak, cuma as a show of my appreciation pada pemberinya....Jgn plak ada yg kata, "Kena ke tunjuk2 hadiah2 yg dapat?" .... or jangan plak kata "alaaaa, nak menunjuk2 lah tu".... tapi kalo nak ckp pun...cakap le....it's a free world maaaaa, u can say whatever u wanna say, coz I tak kesah.....

22 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sis!! cantiknye gift yg sis dpt nie....so cute tau.....moga persahabatan sis dgn si pemberi adiah tu berkekalan yeak.....

alah sis, blog kite so whatever kite nak tepek pun ikut suke kite laaa...don worry..so far entry sis sumenye okey....i likeee!!~

POSH76 said...

sis cantek nyer prezen tu...bling2

tak agree wt that statement...bg I it show ur appreciation pada si pemberi...blog kita...kita punyer sukerlaa...hehe

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat hadiah...

IMAN'S UMI said...

Brooch blh wat pakai raya tu

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

janji dapat hadiah sis...hehehehe...pedulik org pikir apa..hehehehe..bestnyer dapat hadiah!!:)

nuraarin-life said...

apa salahnya berkongsi kegembiraan dgn rakan2 lain.. cantik hadiahnya.. you are so lucky, sis

rATu kEBaYA said...

oooo... sunguh cantik dan memikat hati ini..

mummysyafie said...

tul tu sis..kiter wat entry tu just nak hargai apa yang orang bagi kat kiter kan. bukan tuk menunjuk..

e_ja said...

setuju sis..kita publish dlm blog sebagai tanda penghargaan kita pada org yg memberi hadiah..biarlah sis apa org nk kata..yg pntg niat kita..ekceli setiap penulisan kita berserta niat org boleh baca dan nilai..u dont worry sis..i kenal dh u ni mcmana org nya..walaupun baru jumpa sekali je..tp u baik..i sukaa u..:-) ntah bila nk jumpa2 lagi..

~ Lady ell ~ said...

yes,true...sbg tanda penghargaan kan sis..bknlh nk menunjuk..atleast org yg memberi tu rasa dihargai..

cantik gift tu..:)

atty's said...

BETUI TU SIS..KITA BUKAN RIAK ..MENGHARGAI..

ct_nurmarlissaa said...

aii..setuju....aderr blogg kiterr tunjukk lahh kann..
huhuhuhu

Hezesuze said...

tunggu RASp lak nak bagi ape kt weols....hehehehe *joking

ch@ said...

uiii... suka sgt dgn brooch... cantiknyaaa.

.s.o.f.i.a. said...

ala... nak menunjuk la tu!!!! ha ha.... just kidding sist!!! suka hp chain tu..... tanya dia sat beli kat mana.... ha ha.... (bz bodi) best la, kak rasp selalu dapat hadiah dari kawan2..... (u nak adik angkat tak? anak angkat pun bley... tapi dia omor 28 la...) he he.....

GreenJade said...

brooch ghaye nih..sure lip lap lip lap di ari raye nanti hehehe.. :p

Dee said...

eh..cantiknya hadiah2 yg u dpt..bilalah i dpt jumpa u ye sis..aritu x puas..eh..lupa nk bgtau..dvd tu ok..cantek..

lg satu..org nk ckp apa pun biarkanlah sis..i think u tepek hadiah2 ni utk appreciate org yg bagi kan sis..so, dulikkanlah kata2 org tu..

rasp said...

lieya,
: sweet kan gifts tu....amin...
and moga2 kita nye persabatan pun panjang...
i oso like u blog :D

posh,
: cantikkan bling bling...tu laaa sis...it's how we show our appreciation...

sharinginfoz,
: a'ah mmg sronots...

iman's umi,
: a'ah kan sis hehehehe

ajee,
: tu laaa kan sis...buat dono je kan...

nuraarin,
: i am lucky to have friends like all of u :D

aishah,
: a'ah memikat hati i pun :D

mummysyafie,
: betul betul betul...

eja,
: ooopss *blush* termalu i u *ihiks* tu laaaa bila kita mau jumpa nie.....

ell,
: i agree, at least pemberi rasa appreciated gak kan.......
i oso like the gift..

atty,
: kkannnnnnnnn ;)

ct,
: hehehehe ya betul...

hezesuze,
: hehehehe tunggguuuuuuuu...

cha,
: i pun sukaaaa...

sofia,
: kahkahkahkah...ala, takan i nak tanya dia beli mana...malu laaa...leh leh leh i sudi trima u...tapi syarat u kena angkat i dulu, ada brani? hahahaha

greenjade,
: baru leh jadik anak mami kannnn..

dee,
: tu la sis...bila kita nak dating lagik nie.....sbb i buat dono kat kata2 dorang tu la, i tempek ini pics hahahaha

Eri-chan said...

i tak setuju dan bencila dgn org yg kata kita menunjuk2 hadiah kita dpt kat blog. kita nak appreciate org yg bg kita hadiah bukan nak eksyen ke hape...
blog kita, kita nye pasal la nak citer kan..tak suka or "dengki" ke..suruh org tu banned blog kita dr bacaan dia tiap2 hari..

ikiqzana said...

tahniah sis.. cantik arr gift tu.

i senang sis.. mulut org x leh tutup.. suker kita la kita nk tulis apa kt blog sendiri.. suker negok klu x suker x yah bukak blog kita. abis citer... kan sis.

org mcm2 ragam perangai.

eLLy said...

aiman pun tak kisah ... kan sis kan ;p

lily lotus said...

haiyooo ada yg dengki ke? abaikan jer sis..u're one of the most wanita berhati suci yg i kenal :)