Thursday, July 29, 2010

...thanx & good luck ...

Syukur Alhamdulillah....dengan ini tutuplah peryertaan untuk LUCKY DRAW i...entri nie ditaip pada kul 12 tengahmalam tapi diautopublishkan pagi nie ya :D

Tak sangka plak ramai yg menyertai lucky draw nie....total penyertaan almost 200 orang. Trima kasih bebanyak pada yang join. Ada yang i sempat tinggalkan jejak...ada plak i singgah and jengah je disebabkan masa tak mengizinkan....

Esok, i'll be announcing the winners.... Today, i nak print out nama2 peserta, lipat2 and bawa balik untuk dibuat lucky draw :D Then i'm gonna reconfirm balik on your entries...kalo confirm korang ada buat entry then korang leh menang...kalo nama dicabut, masuk blog takde entry then ya ampon, disqualified lah iye...eeee tak sabar plak i nak tau sapa pemenang nya....

"Thanx again pada semua yang sudi join....and good luck"

19 comments:

Sharinginfoz said...

good luck untuk semua peserta

Keputusan Cabutan Bertuah

tiefazatie said...

wah..ramainya sis..tahniah2..=)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

ramai yang join.. sapa la yang bertuah tu kan.. heheheh

atty's said...

fuh ramai yg join..sapa lah insan yg bertuah itu ..

POSH76 said...

Amin fuhhh kiri fuuh kanan...menanglah hehe

IMAN'S UMI said...

Smpi 200 penyertaan? Banyaknya...

aiDieNa said...

Wahh.. banyak sungguh saingan nie.. tak der harapan ler nampaknyer.. tapi tak per.. hapiee² meriahkan contest ;)

ratna said...

siapa la yg bertuah itu yer sis..

Ain said...

gud luck to all...

shidasyakirin said...

ramainya yang join
kita tgk sapa yang kena :D

Hezesuze said...

wah berdebar2 nie...huhu

ch@ said...

u're welcome sis;
fffuuuh kanan, fffuuuh kiri, bertuahla tangan yg mencabutnya nnt. hahaha. saje.

Dee said...

x sabar nk tau sapa pemenang..

Izzatul Iman said...

Ya Allah... menangkanlah pesserta yang paling layak menang....huhu... dah banyak enter GA tapi tak de rezeki...

syuE said...

hee..gudluck all :)

ikiqzana said...

sori sis.. i x join pon.
x sabar nk tahu sape pemenang nyer.

.s.o.f.i.a. said...

moga2 ai menang.... he he....

sist, anda kena tag.....

~ Lady ell ~ said...

mmg nk join,tp dh selalu sgt dpt adiah dr u tetiba rasa mcm tk best jer...:)

mummysyafie said...

bertuah ka nor kali ni? sob..sob..