Thursday, July 15, 2010

... terpengaruh ...

Boleh dikatakan every month, pasti i ke Guardian. Ada je lah benda yg nak dirembat...

Bebaru nie, i terpengaruh dengan benda nie: Lotion Johnson's nie..
Apa yang mempengaruhi i with this item. Pertama, "Baru! Harga Percubaan" regenya dalam RM6.50 gitu....yang keduanya : "Melt Away Stress, Daily Calming Lotion" yg i kotakkan tu... hehehehe...cam le leh melt away sangatlah stress tu kan bila sapu ini lotion hahahahaha...Tapi one thing yg i really like bout this lotion, memang wangi laaa bau dia...bila bau, rasa cam ermmmmmmm sedapnya bau dia, takat tu je laaa...takde pun hilang stress ke apa ngehehehe

So, lotion nie, i tinggalkan kat opis...kengkonon la bila stress2, sapu je hehehehehe dengan harapan timbul rasa tenang dengan bau wanginya tu. Ni lah pompuan kan, nafsu membeli, ada2 je alasan terpengaruh dek promo2 nie, padahal mmg gatal tangan nak laburkan duit ngehehehehe....

17 comments:

ct_nurmarlissaa said...

errmmmm..bau nyerr sampai sini....HaRum sungguh.......huhuhu...actuallyy.. i terbeli gakk...

e_ja said...

so cmne sis?? ada kesan tak? mcm best pulak bila dgr boleh buat ilangkan stress..sapu2 je rasa tenang ye..best2..hehe

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sis....nafsu tu....lieya ni pun terjebak sis, pantang tgk bende baru yg comel2....kat opis ade dah lotion, tapi gatal jugak nak beli hehehehe.....tapi mmg tak nyesal kan sis beli lotion johnson ni....harum jek kan bau die...lembut2 bau baby gitu...auwwww!!~~

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sis, i lg stress sebab tak beli lotion ni. heheheh kena beli gak ni... zassss jom gi guardian sekarang jugak

honeylanz said...

guardian tu mmg tmpt wajib lawat kan...heheheh

atty's said...

aty pun suka g guardian ..mmg ade je ler benda yg pasti dirembat

ch@ said...

patutla wangiii sampai opis kita niii :) hahaha.

POSH76 said...

Memandangkan good review dari sis...saya pun mau pergi belilaaa hehe

Cik Wanie said...

berkesan x akk?
kalau yer,
wanie nak rembat satulah,
sbb kebelakangan nie,
wanie asyik stress jer:(

A'ann said...

wah! new product..mcm best buat hilang stress..hehe ^^

POSH76 said...

sis mau kasik taw I ada suprise utk u.....courier today...kalu tak dpt by tom...pls inform me ya....

ED932952603MY

Dee said...

bau dia kot yg leh melt away stress sis..i pun ada sebotol kt opis..tp hadiah dr kojah..bodyshop pya..hehehe..

Eri-chan said...

mmg perempuan suka shopping..mende mak nenek semua nak try..i pun sama jugak tp tgh bertahan nafsu dgn losyen Vaseline yg terbaru..sabar..nak abiskan Rosken dulu. kulit sensitip ya amattt...

eLLy said...

yg warne purple tu bukan yg untik tido lena tu ke?

Sya memang pengguna setia J&J lotion

mrsharis said...

lia pun suka g guardian & watson..pastu ada jer benda yg nk dibeli :)

lily lotus said...

uii..tergoda gaklah..yg penting bau dia very best ekk

mummysyafie said...

kalau macam tu..nor kena beli berbotol2 la n letak kat opis. stress manjang duk kat opis ni. tak cukup badan..sapu kat kepala lak.