Monday, July 19, 2010

... surprise from Sis Posh ...

Salam di pagi isnin nan ceria .....

Surprise...surprise.... sapa tak suka surprises kan....

Walopun dah tau akan dapat gift tapi cam surprise bila Sis Posh annouce nak bagi gift....Wah!!!! Takde angin takde ribut takde taufan tup tup tup nak dapat hadiah lalalalalala.....

So, last Friday petang, bila opismate i hantar kat i sampul tu...dah tau dah dari Sis Posh Gumbira rasa hati...Jom jengah apa yg dikirimkan....

Nilah nota cinta untuk i .... ooohhhh now i know, gift nie sempena birthday plus as a lil' token of appreciation for being her fwen tq tq tq tq sis...Sis nie memang pencinta cat...see, note dia tu gambar Mr Poposh....

Then tengok gifts dia...ada note stand si tucing Marie yg tomel tu...and oso book mark tucing :D and yang bestnya Sapphire pun dapat gift....cup spongebob.....

Apa kata Sapphire.....


She is very happy with it....Masa jumaat malam masa i bagi kat dia, kehulu ke hilir dia bawa cup dia tu.... tak leh sentuh ... The next day tu, baru lah dia bagi kat i, bila dia nak minum dia soh i letak air, dah habis minum...soh i basuh lap kering2 then bagi balik kat dia...hahahahahahaha....cam lah ada org lain nak amik sangat cup dia tu :D

Thanx ya Sis Posh for the lovely gifts ... Smoga bertambah murah rezki u sis....

24 comments:

bizzonline said...

somel..model mug tu pon somel..hehe

e_ja said...

mcm sesuai je sapphire jadi model cup tu sis..hehe..

e_ja said...
This comment has been removed by the author.
ratna said...

sapphire nampak mulat la muka dia.. comel.. seronok la tu dpt mug spongebob..

Sharinginfoz said...

seronok dapat gift kan

mrsharis said...

dapat seprais memang best. Tp sy jarang2 sgt dapat..huhuhu

IMAN'S UMI said...

Semua gift comel2, seswai ngan blog ni pun...purple comel.

tiefazatie said...

cumilnye...=)

honeylanz said...

terima surprise mmg best!!

rasp said...

eya,
: *ihiks* noti pun iye...

eja,
: hahahahaha sesuai ek :D

ratna,
: mmg dah makin mulat pun dia sis hehehehe

sharinginfoz,
: mmg sronots...

lia,
: ooopsss....takmo sedey2...mana tau rezki u sis...nanti bertimbun2 surprise u...

iman's umi,
: tq sis *blush*...

tiefazatie,
: *ahaks* macih...

honeylanz,
: mmg best laaa sis...

☆ lieya latif ☆ said...

wah murah rezeki sis....sgt comey2 lak tu adiah2 tu...mug tu pun kiut....mmg sesuai ngan model comey tu heheheeheh.....note stand tu cute....book mark tu pun kiut...sume nye melambangkan mr poposh gebu kan sis heheheheeheh

rATu kEBaYA said...

comei2... semua gift tu.. termasuk si model kecil

ct_nurmarlissaa said...

woooo..hadiahh..nak3....erm....

Dee said...

cutenya sis..sapphire cute..hadiah pun cute..

.s.o.f.i.a. said...

wah!!!! syok nya dapat gift.... laie syok jadik sapphire, tak payah blogging pun aunty posh bagi hadiah... he he.... so cute!!!

lily lotus said...

so sweetlah sis posh. senyum memanjanglah sapphire :)

eLLy said...

waaa.. saya sudah jatuh cinta sama spongebob cup ..

ikiqzana said...

wah.. cantik2 gift yg u dpt tu..

IdaShah said...

comel mug tu kaler kuning lak tu

imz said...

kiut mug sponge bob..si adam minat sgt..mana nk cari ni..???..hehehe

GreenJade said...

seronottt nyeeee dpr seprais..cun2 lah gift..model spongebob mug tuh laagggiii cunnsss :D

rasp said...

lieya,
: a'ah kan sis...comel lote cam mr poposh gebu tu hehehehehe

aishah,
: hehehehehehehe...

ct,
: meh sini i bagi kat u :D

dee,
: cute miut je kan gifts tu...

sofia,
: tu la kan, untung sapphire...

lily,
: a'ah mmg dia senyum memanjang...

elly,
: harus carik nie sis....

ikiqzana,
: kan sis kannnn...

idashah,
: a'ah paberet kaler u kan...

imz,
: alamak...i tak tau lak nak cari kat maner..hrrmmm...

greenjade,
: mmg berbunga2 hati bila dapat seprais nie....

POSH76 said...

lege sis suker...yg penting si kecik cumil tu pun suker...hehe

mummysyafie said...

ye...ye..dapat hadiah...hihihi..nor tumpah hepi sis..

wah..sapphire senyum sama lebar macam spongebob