Thursday, July 1, 2010

... rimau bersolat jemaah ...

Korang nak tengok tak rimau bersolat jemaah....live oooo i tengok...Kenapa, tak caya kah? Tengoklah sendiri.....

ngehehehehehe...tu keje si sapphire lah tu...Dia konon2 nak bersolat....tetiba dia ckp jap jap... dia gi amik Tigger dia, terus solat...dia cakap Tigger dah lama tak solat kahkahkahkahkah...

Lepas je i snap, dia terdengar bunyi camera...leh plak dia pause solat untuk buat "peace" dengan Tigger then sambung solat....

Alahai anak...macam2 laku dibuatnya....terhibur gaklah hati keluarga kan :D

17 comments:

Dee said...

cutelah..kalo ada parking smlm..i nk naik atas n picit2 pipi dia..hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comelnye sis...kecik2 dah pandai solat yeak....hik hik hik

tang sapphire stop kejap n sempat posing tu yg lawak tu....hehehehe...comel!

rasp said...

dee,
: nie kejadian semalam lah sis...
hehehehe...eh u tau tak, i dah siap buatkan hot tea tau for you hehehehe...mmg takde rezki laaaa...

rasp said...

lieya,
: sis, dia nie bilang kali org solat, dia pun solat sama...:D
tu la kan, siap leh posing lagik tu isk isk isk..

mrsharis said...

hahaha..budak2 ni ada jer akal dia kan :).. comel jer..

lily lotus said...

syukur..tigger tu pun dapat banyak pahala :P

rATu kEBaYA said...

anak2 mcm2 idea diorang kan sis..

IdaShah said...

beriman sungguh tigger itew :D

atty's said...

alahai comey je..dua-dua..

momguess said...

rimau ngn tuan nye
2-2 comei
hehhehe

a-as said...

cute! cute! nak cubit pipi dia..

Cik Wanie said...

amboi rimau pun pandai solat kan,
so cute lah puteri akk tue,
kalau kita jumpa kat pennag ari tue,
mesti dpt jumpa dia kan,
huk huk huk

POSH76 said...

saphire dgn rimau tu sama2 comei...coverline ler tu bila kene snap dgn sis hehe

Mrs.Sheikh said...

kalo rimau betul sure dah hebohh..
hahahha....:)

GreenJade said...

tu dia rimau yg blom baligh pon di ajak bersolat skali hahaha

shomel..shomel

.s.o.f.i.a. said...

soooooooooooooooo cute!!!

~ Lady ell ~ said...

heheheh..klakar lh sapphire neyh.