Sunday, July 25, 2010

... Red Carpet Event ...

Hari nie i nak share awards dengan uols k. Terasa cam gi grammy or oscar award lah plak, Red carpet event gitu...tapi hehehehe me gi amik award dgn pakai kaftan je tau hahahahaha...nangis designer2 kalo tengok i time nie hahahaha...

Tapi 1st and foremost nak congrats Sis Ell sebab blog dia dah mencapai umur 2 tahun. Bukan senang oooo nak sampai ke 2 tahun tu....nak nak being a full time housewife. Mencabar oooo... Keje is neverending, nak juggle keeping the house clean, masak2, jaga2 3 kids and a baby plus hubby and MIL fuhhhhh and nak cari ilham untuk berblogging .... respek toing2 kat u lah sis....congrats and keep up the wonderful work!
Ni pun dapat dari sis Ell, the Rose Friendship Award.....Thanx for sharing tis award ya sis...i really really appreciate our fwenship. She is amongst the first few bloggers i kenal masa melangkah ke alam blogging nie. Walopun jodoh kita nak berjumpa lum kesampaian tapi rasanya cam dah kenal gitu kan. U are like a sista to me, and your children cam anak2 i especially baby aariz tu hehehehehe..


Ni pun dapat dari sis Ell and oso the ever so gorjes sis Posh. Cute award... dorang tu memanglah i cute, ahkak nie ter-over 'cute' gitu hahahahahaha....sebenarnya ada soklan2 cepumas masa amik award tu, tapi cam kemalasan plak i nak jawab hehehehe...halalkan lah iye :D


Last but not least, Creative Blogger Award pun pemberian dari sis Ell ...


Ni, i nak paksa semua org untuk mengambilnya....sebabnya bagi i, uols semua adalah creative. Masing2 punya cara tersendiri yg creative untuk menghasilkan blog uols.... kalo korang tak kreatip tiadalah blog, tiadalah entri2 kan.....So amik tau!

Sekian, habislah sessi Red Carpet event di hari ahad nie....

4 comments:

Cik Wanie said...

wah RED carpet akk,
clust okeh...

tahniah tahniah:)

ch@ said...

cayalah, itu tandanya org sayang apa yg kita buat, kan???

rasp said...

cik wanie,
: red carpet lah sangat kannnnn hahahahahaha

cha,
: ya betul....terasa disayangi :D

mummysyafie said...

leh ke amik gitu je..segan la plak